2777
2789
عنوان

مگه یه آدم چقدر میتونه زیبا باشه

404 بازدید | 42 پست

داشتم تو اینترنت میگشتم رزومه یه عده رو برسی کنم

تا خوردم به این شاهکار عکس بازیگر معروف

فکرشم نمیکنید کی

لامصب خیلی خوشکلهههه

خانومای عزیز مال خودمه سند زدم

الان میزارم

اینم بگم از بچگی آرزوم بود لیلی آگان بیاد تو تایپکم

مخاطب من فقط استارتره - ریپ نزنه کسی با احترام 

@لیلی_آگان

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی عشقم

آرزوی استارتر ورودت تو تاپیکشه😂❤️🩹

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

اسی بزار داااا یه ساعت منتظرم

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣                          اینم لینکم.                              https://daigo.ir/secret/81725252069

وایییییییییییییییباورم نمیشهخوش اومدی تا ابدددددددددددددددد

مرسی💋💋💋💋فدات بشممممم خوشگلم

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔