2777
2789

من کتاب های اصول حسابداری ۱ و ۲ و ۳ دکتر نوروش رو دارم و هر کتاب حدودا ۶۰۰ صفحه هستش.

اگر اصلا با دروس و مفاهیم پایه ی حسابداری، آشنایی نداشته باشی، باید با همین ۳ جلد کتاب، گام به گام و پله به پله، پیش بری و مطالب رو خیلی بادقت بخونی و یاد بگیری.

مفاهیم پایه ی حسابداری، یک سری مفاهیم و فرمول ها و مسئله های مربوط به ریاضیات هم داره.

هر چقدر درک بهتری از ریاضیات داشته باشی و توانایی حل مسئله ی بهتری داشته باشی، مفاهیم و اصول اولیه ی حسابداری رو بهتر یاد میگیری و درک میکنی.

بی آب و تاب و توان،

یک ماه برای کسی که احتمالا تا به حال هیچ کتابی مربوط به حسابداری یا دوره های حسابی نگذرونده باشه و صفر مطلق باشه، زمان خیلی کمی هستش.

یک ماهه چیزی یاد نمیگیری و باید واقع بین باشی.

هدف ات فقط استخدام شدن نباشه، هدف و زمان و انرژی ات رو صرف یادگیری درست و اصولی کن، تو زمینه ای که علاقه و استعدادش رو داری.

بی آب و تاب و توان،

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یک ماه برای کسی که احتمالا تا به حال هیچ کتابی مربوط به حسابداری یا دوره های حسابی نگذرونده باشه و ص ...

من رشته م حسابدادی نیست منابع بانکم تخصصیش همش حسابداریه به نظرت ازبین درس مبانی علم اقتصاد

پول وارزبانکداری

بازاریابی

ریاضیات درمدیریت

اصول حسابداری کدومش راحت تره

من رشته م حسابدادی نیست منابع بانکم تخصصیش همش حسابداریه به نظرت ازبین درس مبانی علم اقتصادپول وارزب ...

هدف شما، استخدام شدن در بانک هستش؟

ببخشید میپرسم اما قصدم فضولی نیست و فقط میخوام بهتر راهنمایی تون کنم،

شما سهمیه هایی مثل فرزند شهید بودن یا جانبازی یا ایثارگری دارید؟

یا برای استخدامی بانک، کسی رو دارید که نفوذ و قدرت اش انقدری باشه که شانس شما رو برای استخدامی، بالا ببره؟

بی آب و تاب و توان،

استخدام بانک شدن، برای کسی که امتیاز های ویژه ای نداشته باشه، احتمال اش خیلی خیلی کمه.

حالا صرف نظر از این که طبق اخبار منتشر شده، ظرفیت استخدامی بانک ها برای خانوم ها نسبت به آقایون، کاهش زیادی پیدا کرده.

بی آب و تاب و توان،

واقعیت تلخ این هست که حتی در صورتی که شما، آزمون ها و مراحل استخدامی رو با موفقیت پشت سر بگذارید، باز هم شانس خیلی کمی برای استخدام دارید، چون سهمیه ها و ارتباطات قدرتمند هستند که استخدامی رو تضمین میکنند.

بی آب و تاب و توان،

واقعیت تلخ این هست که حتی در صورتی که شما، آزمون ها و مراحل استخدامی رو با موفقیت پشت سر بگذارید، با ...

عزیزم من صرفابرای ایتخدامی بانک می خوام اره شنیدم پارتی بازیه واقعافرصتشم خیلی کمه