2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه انتظار نداری بیایم خاستگاریت یه کامنت بذاریم

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

عزیزم چکار کنیم، باید دل گیر کنه،

و قسمتت جایی. باشه،

خودت نباید تو این فکر باشی باید بزاری به سمتت بیان

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

هعی خدااااا منم دوستپسر داشتم قبلا سه بارم رل زدم اما بگیر نبودن دنبال س ک س بودم

اره تو رل زدن و این حرفا جدیتی نیست منم دلم ادم حسابی میخواد نه واسه خودم صرفا که ببینم هنوزم ادم حسابیا وجود دارن حتی تو قشر متوسط جامعه

برو در خونشون مادرشوبکش کنار بگو یا میاین برای یکی پسراتون خواستگاری یا میرم شکایت میکنم بهترین دخترو پولدار همسایگیتونو نمیبینم بعد بزن به خنده و اینا بگو شوخی میکنه همسایه جون

یعنی شما منتظر بودی اونا بیان خواستگاریت ،خوب باید قصد ازدواجم میداشتن دیگه ،خیلیا الان از ازدواج فرارین

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

چمیدونم شابد ولی کراش بودن

قیافه ولش کن

اخلاق و کاری بودن مهمه

به قول سریال در انتهای شب بعصی ها فقط از راه دور قشنگن نزدیک که میشن(ازدواج) میفهمی مورد مناسب و خوبی نیست

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

فکر کنم ویروس همسر یابی همه گیر شده

شما چطوری رو دو نفر که هیچی ازشون ندیدی

حساب باز کردی و خیالبافی کردی عزیز من

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

وا چه ربطی دارهههه

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن