2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم عادیه حست

ما هم خیلی تو ذهنمون فانتزی چیدی

فکر کن لیاقتت نداشتن

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

کی دلش پیش منه😭😭😭😭😭😭؟ مگ من ادم نیشتم

برو مشهد از امام رضا بخواه یکی از اون پسرهمسایه ها رو برات جور کنه😅

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
اخه هر دوسه ماه یبار میبینمشون ی سلام میدیم ب هم فقط💔ا

خب اونا مراسمی چیزی نمی گیرن بری کمک.؟ یا به بهونه نذری بردنی، چیزی باهاشون مواجه شی؟؟

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

خب اونا مراسمی چیزی نمی گیرن بری کمک.؟ یا به بهونه نذری بردنی، چیزی باهاشون مواجه شی؟؟

امروز همسایه روبه روییمون دها ندبه گذاشت دختر ش دوست منه گفت برم پیشش منم رفتم کمک اشپزخونه و مهمونا مرد بودن نه زن