2777
2789

یه مدت نماز شب میخواندم یعنی از در و دیوار و آسمان و زمین و هوا پول و شانس و برکت بود که واسم میبارید خداروشکر.

تاپیک هم زدم و راجع بهش تعریف کردم.

الان یه مدت هست که نمیخونم عینا اون شیر فلکه پول انگار کم شده و واقعا متوجه شدم که چه تأثیر قوی روی زندگیم داشت.

دوباره شروع میکنم به خواندن واقعا پشیمونم از حتی یک شب نخواندنش.انقدر تأثیرات مثبت مادی و معنوی که میزاره واضحه که میگم اگه از دوازده یا چهارده سالگی میدونستمُ شروع به خواندن میکردم الان واقعا دنیا رو داشتم من.

فقط میخوام بگم اگه عزت و ثروت و همه آرزوهاتونو میخواین نماز شب راه حل صد در صده.

دلم تنگ شده واسه نماز شب خواندن.

خدایا شکرت که این مدت که نماز شب نخواندم برام ثابت شد که کل سعادت و برکتی که در این مدت زندگیم تجربه کردم بخاطر نماز شب بود.

میشه بگی چطوری میخوندی اون قنوت طولانی رو هم میخوندی

نیم ساعت قبل از اذان صبح شروع به خواندن میکردم که قبل از اذان صبح کاملا خوانده بشه نماز شب.

بعد از اذان صبح نماز نافله صبح و نماز صبح میخواندم.

نماز شب یازده رکعت هست.

هشت رکعت به صورت چهار نماز دو رکعتی که مثل نماز صبح خوانده میشه و با نیت نماز شب.

بعد دو رکعت نماز شفع که در رکعت اول بعد حمد ناس و در رکعت دوم بعد حمد فلق خوانده میشه

بعد یک رکعت نماز وتر هست که یک مرتبه حمد و سه بار توحید و یک مرتبه ناس و یک مرتبه فلق خوانده میشه.

قنوت نماز وتر:اول دعای قنوت بخوانید بعد برای چهل نفر طلب آمرزش میکنید به این صورت اللهم الغفر فلان(اسم نفر اول) اللهم الغفر فلان(اسم نفر دوم)اللهم الغفر فلان(اسم نفر سوم).بعد هفتاد مرتبه اَستَغفِرُ اللهَ رَبی وَ اَتوبُ اِلَیه.بعد هفت مرتبه:هذا مَقامُ العائِذِ بِکَ مِنَ النار.بعد سیصد مرتبه اَلعَفو.بعد یکبار رَبِّ الغفِرلی وَ ارحَمنی وَ تُب عَلیًّ اِنَّکَ اَنتَ التَّوابُ اَلغَفورُ الرّحیم.

من به این صورت میخواندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چرا نمیتونم همت کنم پاشم تو جا نگاه بی دیوار تا صبح بشه

یکبار بگو فقط وضو میگیرم و دوباره میخوابم

روز بعد فقط وضو بگیرید و یک رکعت نماز بخوانید

و به همین ترتیب