مهدویت_انقلابی_2 مدیر عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 484 عنوان ایده ام برای تولد حضرت زهرا💚 | مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 23 پست من ازین جاکلیدیها خریده بودم، حالا ازین تگ ها سفارش بدم، جاکلیدی رو از سوراخش آویزون کنم و هدیه بدم به دخترهای نوجوان 🙂لطفا اگر اعتقاد ندارین توی پست ها بی احترامی نشه🙏 امروز | 09:57 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهدویت_انقلابی_2 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 484 باید برم بنیاد شهید شاهین شهر ببینم خیری از اعضای خانوادشون دارن یا نه. مادرم یک گروه با دوستان مدرس ... انشاالله جمعشون دوباره جمع بشه
سیمون_دوبوار عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 5492 چه جالب منم ۳۶ سالمهببین من عااشق کاراکترش شدمهمه اش میگم کاش توی مدرسه دوست من بودبه تمام این فعالی ... عزیزم خوشبختم از آشناییتون🥰🥰💞💞کاش فامیل زهراخانم رو میدونستیم. احتمالا من بتونم پیداشون کنم.
مهدویت_انقلابی_2 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 484 عزیزم خوشبختم از آشناییتون🥰🥰💞💞کاش فامیل زهراخانم رو میدونستیم. احتمالا من بتونم پیداشون کنم. یادم نیست فامیلش اگرم اشاره شده باشهولی مادرتون کتاب رو بخونن حتما متوجه میشن شخصیت کی هست
سیمون_دوبوار عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 5492 یادم نیست فامیلش اگرم اشاره شده باشهولی مادرتون کتاب رو بخونن حتما متوجه میشن شخصیت کی هست ممنونم عزیزم الان سرچ کردم.یک بار هم قبلا با عنوان " راز درخت کاج" منتشر شده.شما اسم نویسنده و ناشر کتاب رو یادته؟روی جلد کتاب گل های سبز داشت؟
مهدویت_انقلابی_2 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 484 ممنونم عزیزم الان سرچ کردم.یک بار هم قبلا با عنوان " راز درخت کاج" منتشر شده.شما اسم نویسنده و ناشر ... نویسنده ی جفتش معصومه رامهرمزی هستمن جلد کتاب راز درخت کاج یادم نیستولی توی مقدمه ی من میترا نیستم خوندم که این کتاب، مفصل تر از راز درخت کاج هست
سیمون_دوبوار عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 5492 نویسنده ی جفتش معصومه رامهرمزی هستمن جلد کتاب راز درخت کاج یادم نیستولی توی مقدمه ی من میترا نیستم خ ... خیلی متشکر و ممنونم عزیزم. موفق باشید 🌹
مهدویت_انقلابی_2 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 484 خیلی متشکر و ممنونم عزیزم. موفق باشید 🌹 خواهش میکنمبهم چنین ❤️🙂