2777
2789

شوهرم دیروز با دوستاش ک فامیلاش میشن رفته بود تفریح کاپشنش خیس شد مال یکیشونو پوشید اورد خونه

لباسای شوهرمو میخواستم بندازم ماشین دیدم اینم خیلی چرک و کثیفه به شوهرم گفتم اگه بدش نمیاد براش بندازم ماشین خیلی کثیفه اونم گفت آره بنداز

جیباشو داشتم چک میکردم چیزی نباشه خیس بشه قرص تاخیری دیدم توش کلا حالم بهم خورد گفتم نمیشورمش بده برع

اعصابم از خودمم خورده اخه به من چه ک کثیفه خاک تو سرم چرا جیباشو گشتم

میدونم جامعه به گند کشیده شده ولی این مسائل هنوزم زشته هنوزم قبیحه حالم از پسره بهم خورد همین ادم همیشه میگه عمرا زن بگیرم زن نمیگیرم خب برادر میزونی چرا بگیری؟

دخترا!خانما!خواهرام! بخاطر یه لذت کوتاه زندگی و شرفتونو به مردای هرزه نفروشید اینا پاش بیفته اندازه دستمال کاغذی کثیف ته جیبشون به کسی که باهاش بودن یا هستن ارزش نمیزارن.

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

زود قضاوت نکن.

درست میگی ولی چه فکری کنم اخه

به من ربطی نداره فقط حالم بهم خورد

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چندسالشع براش زن بگیرین

۳۰ سالشه میگه نمیخوام نسبت نزدیکی هم با من نداره

حالا شاید قرص مال شوهر خودت بوده گذاشته تو جیب اون ضمنا زندگی خودش به خودش ربط داره

نه بابا اینطور نیست

خب چیکارش داشتی، نهایت با همون قرص تو جیبش مینداختی که گردن هم نگیری متوجه شدی

اره تقصیر خودمه

به شوهرم نگفتم

زود قضاوت نکن.

قضاوت؟

خب عکس یه دختر نبوده که بگی شاید خواهرش بوده و...

خب اون چیزی که ایشون دیدند به چه دردی میخوره جز رابطه ج؟

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊