2777
2789
عنوان

کنه رو گربه برا آدما خطر داره یانه

75 بازدید | 16 پست

یه گربه اومد تو حیاطمون بچم بهش غذا داد دیدم رو گوشش چیزی هست انگار کنه بود نصفه رفته بود تو

شرایط در اوردنو بردنش پیش پزشکو ندارم... برای آدما خطر داره؟

ولمون کن 

یه کنه س عزیزم .پزشک نمیخواد .ببر حموم با سرکه و آب داغ جداش کن

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من دست نمیزنم به گربه

مگه نمیگی رفته تو گوش بچه ت ..اونو میگم

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بله عزیزم موجب ناراحتی پوستی برای حیوان میشه که برای انسان هم خطرناکه تو نت سرچ کن بخون نوشته

نزار دخترت نزدیک بشه یه چنگ بزنه کلی دردسرواکسن و درمان داری.

بماند که ممکنه انگل هم داشته باشه. این حرفارو اینجا گوش نکن دور از جون گاهی بیماریاشون خطر مرگ هم داره

زهد ریایی،جهل مقدس...