2777
2789

دست به زن ...فحاشی...تهمت ...مامانش محبت الکی داره به ما از دیروز با شوهرم بحث داریم بعد ناهار یه بشقاب پلو داشتیم هر بار به شوهرم میگم بگو غذا نده غذا هام زیاده باید بریزم دور گفت مال خودمه گفتم برو بالا تو یه ساختمونیم یهو پرید چند تا سیلی زد تو صورتم بچه هامم ترسیدن رفتن تو اتاق 13ساله به خاطر بچه هام تحمل کردم بعد چاقو برداشته بهم میگه چشمات و از کاسه در میارم....تا 2ساعت تن و بدن من و بچه هامو لرزوند فقط تهمت که خونه بابات و آتیش میزنم ...با موتور زیرا می کنم ...میخواستم از درد برم پزشک قانونی دیدم هیج جام کبود نشده فقط درد می کنه..؟میخواستم وسایلمو جمع کنم برم بچه م می گفت منم میام بابای لعنتیش نزاشت ...نرفتم ....الان چیکار کنم

برو جدا شو .تا کی میخوای بمونی و بسازی .فکر کردی تو اون جهنم بچه هات آرامش دارن .چند سال دیگه طبق قانون میتونن خودشون انتخاب کنن با کی باشن

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها رو چیکار کنم...الان گریه می کنه مامان باهات میام

مگه بچه هارو از خونه ی بابات آوردی که میگی چی کار کنم .دفعه ی بعد زد به بلایی سر خودت و بچه ها آورد .چی ..تا وقتی سکوت میکنی آقا هم میتازونع ..فردا که خونه نیست با خودت ببرشون

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

میگه دست به بچه هام نزن

پس نبر ..بچه هات چند سالشونه ؟؟

برو مشاوره بعد تصمیم ب طلاق بگیر اینجور بخای بری بچه ها آسیب میبینن

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

مشاور می گه بهشون بگو ...باهاشون صحبت کن بعد برو...مدرک جمع کن....

خب راست میگ بدون مدرک بری تهش تورو مقصر میدوونن همه

باید زنگ میزدی ۱۱۰میومد ی صورت جلسه میکرد

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

بچم 10سال و9سال هستن ...بچم بدون من داغون میشه...خیلی وابسته ست...چون از باباش می ترسه به من خودشو م ...

پس تو خونه بمون و زبون به دهن بگیر .خانواده ت اگر بخوای طلاق بگیری حمایت میکنن ؟؟

خب راست میگ بدون مدرک بری تهش تورو مقصر میدوونن همه باید زنگ میزدی ۱۱۰میومد ی صورت جلسه میکرد

تا زنگ زدم گوشی رو برد...در خونه رو قفل کرد روم...میخواد نه مهریه بده...نه بچه هامو بده...نه آبروش بره...