2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک خانمی ک طلای فیک ب همسرشون نشون داد بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 27 پست
من اینجا دیدم شوهره پول طلا خانمه ک هشتصد تومن اون موقع بود ک الان چند میلیارده برداشته بود سرمایه ...

بله بهرحال هر چیزی شرایط خودشو داره من براساس گفته های تاپیک اون شخص و اینجا نظردادم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
عزیزم اینحرفارو ولشکن چون حاشیه ان بنظرت روتین پوستی و لباس ارزشش بیشتر از طلاس؟ بنظرت دروغ گفت ...

بله الویت با روتین پوستی و لباسه نه طلا، الان زندگی نکنی پس انداز کنی برای کی؟ یه روزی که پیر شدی تازه تصمیم بگیری زندگی کنی؟

ولی دروغ گفتن هیچ توجیحی نداره و غیرقابل قبوله هرچند که احتمالا شوهرش اینقدر امن و حامی نبوده که ترسیده همچین چیزی و بهش بگه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیشتر نشون دهنده ی بی عقلی اون بود حالا از ترس دروغ هم گفته به کنار

خب میدونی ما همه اقتصادی فکرمیکنیم

بعضیا عین شوهر خودم فقط امروز و می بینن و میگن بذار خرج کنیم لذتش و ببریم

هرچقد بشه ارزشش کمتر از لباس و چهارتا کرمه؟

اون یه ذره طلا حالش رو خوب نمیکرده

ولی با همون دوتا کرم و لباس حالش خوبه

تازه مطمئنم دیگه هم اینکارو نمیکنه همه اینا فقط یبار اتفاق میفته تو زندگی و بی پولی ما

داری اشتبا میزنی جانم

زن پشت زن به معنای حمایت از دروغگویی وکلک زدن و بدجنسی همجنسامون نیست

ایشون کاملا حرفه ای یه دروغ کثیفو طراحی واجرا کرده معلومه که کار بد بده باحمایت و دفاعم ماهیتش عوض نمیشه

پنهانکاری و خیانت از هر جنسی مرد یا زن سربزنه پلید و پسته

ضمنا پنجاتومن مبلغ کمی نیست بخصوص اگه پول قرعه باشه و قسطشو بدی مشخصه اون خانواده احتیاجشون بوده وروش حستب کردن که این قرعه رو شرکت کردن همم زارا پوش نیستن

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

اون یه ذره طلا حالش رو خوب نمیکرده ولی با همون دوتا کرم و لباس حالش خوبهتازه مطمئنم دیگه هم اینکارو ...

ببین از این جهت نگاه کنی همچی گوگولی و خوبه اما ایشون دروغ گفته و پنهان کاریش بدترش کرده مهم اینه هرکسیم باشه ناراحت میشه چ زن چ مرد

اگر واقعا حرفی داشت و خواسته دیگ ای

قبل خرج کردن ب شوهرش میگفت و خرج میکرد بهرحال ک شوهرش میفهمید بهتره تاالان ک ماجرا پیش بیاد الکی الکی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چرا دروغ گفته😬😬😬😬😬 چون ما اصلا هیچ کدوم تا حالا دروغ نگفتیم برامون عجیبه خب

عزیزم من کاری ب راست دروغی تاپیک یا رفتار اشتباه ایشون ندارم من میگم نود درصد تاپیک ها اینه ک خانم ها بدون اینکه حق دخالت داشته باشن در جریان باشن همسراشون پولاشون هرجا دوست دارن خرج میکنن چه بسا بسیاری برای خانواده و مادر خوهراشون و چه اون های ک برای دوستا و خانم های دیگ هزینه میکنن

بعد چرا اون زمان ب اقایون صفت خیانکار خائن داده نمیشه؟

اقایون حق اینکارو دارن بعد این خانم ک قسط طلاشو حتی خودش میده همسزش انقد برای پولش تحت فشاز قرار داد حتی ب غلط این رفتار ازشون سر زده اومدن برای راهنمایی ک مشکلشون حل بشه ک خداروشکر هم شد

بعد خانم های دیگ نشستن بهشون میگن من اگه جای همسرت بودم طلاقت میدادم والا بالای بیست نفر داخل تاپیکشون این حرفا ب ایشون گفت

تا کی واقعا زن ستیزی

اگه برعکس بود قضیه حتی حق اینکه بخان ب همسزشون اعتراض کنن رو نداشتن و نمیتونن بعد چه برسه ب همسرشون بگن خیانکار خائن دروغگو

چون فقط مذکر هست جنسیتش متفاوته

نه دروغ و پنهون کاری و فریب شریک زندگی خب واقعا بده

آدم که نباید به خاطر زن بودنش از حق بگذره و بگیم کارت درست بوده

بعدشم این سبک زندگی و پنجاه میلیون خرج کردن بستگی به سطح درآمد هرکس داره

برای یه نفر پنجاه میلیون واقعاااا به سختی به دست آمده و نمیتونه راااحت خرج این چیزا بکنه پس باید عاقلانه و با مدیریت خرج کنه یا همه را پس انداز کنه

برای یه نفر هم کلا پولی نیست

پس نمیشه برای همه یه نسخه پیچید

خدایی چجور دلش اومد ۵۰تومن بده لوازم آرایش وچیزای بیخودی اونم پول وامو ؟این چیزا خوبه ولی برا کسی که پولش وداره نه کسی که وام خونگی برداشته .من خودمم بودم میدادم طلا سال دیگه این موقع سرمایه م بشه دوبرابر ...حداقل هرماه قسط وام وبدم دلم نسوزه .دروغ به این گنده گی ام خب قشنگ نبود گفتنش طلا تقلبی ام که خریده نشون شوهرش داده

اینکه بیادبانه نظرشونو گفتن بحثش جداست ولی دیگه کار اون خانم هم اشتباه بوده از نظرمون قرار نیست تعری ...

ن قرار نیست کسی اصلا تعریف یا تمجید کنه

ولکن ایشون راهنمایی خاستن اصلا من از دروغ ایشون حمایت نمیکنم یا رفتار ایشون درست نمیدونم

من میگم زمانی ک ایشون راهنمایی خاستن چه نیازی بود انقدر همه هیت بدن بهش

چون ک فقط نقش منفی این داستان یک خانم بوده

اگه ایشون مرد بوذن یک درصد اون هیتا ب ایشون داده نمیشد

عزیزم اینحرفارو ولشکن چون حاشیه ان بنظرت روتین پوستی و لباس ارزشش بیشتر از طلاس؟ بنظرت دروغ گفتن ک ...

زمانی ک ایشون راهنمایی خاستن چه نیازی بود انقدر همه هیت بدن بهش

اگه ایشون مرد بودن یک درصد اون هیتا ب ایشون داده نمیشد

من از کار ایشون دفاع نکردم

چرا دروغ گفته😬😬😬😬😬 چون ما اصلا هیچ کدوم تا حالا دروغ نگفتیم برامون عجیبه خب

شاید شما دروغ نمیگید ب همسرتون ولی نمیتونید بگید همه نی نی سایتی ها هم دروغ نمیگن انسان خطا کار و زمانی ک قضاوت میکنه خودش هم در اون موقعیت قرار میگیره شاید شما هم در موقعیت این خانم بودید همین کارو رو میکردیذ ما ک از زنذگی و شرایط ایشون اطلاعی نداریم

من میگم زمانی ک ایشون راهنمایی خاستن چه نیازی بود انقدر همه هیت بدن بهش

اگه ایشون مرد بوذن یک درصد اون هیتا ب ایشون داده نمیشد