2777
2789

واقعا نظر بعضی از خانم هارو ک داخل تاپیک ایشون خوندم قلبم درد گرفت از اینکه ما زن ها چطور انقد بر علیه همیم

کاری ب راستی دروغی تاپیک ایشون ندارم <درحالی ک پنجاه تومن واقعا چند قلم لوازم بهداشتی برند اورجینال بخری با یکی دو دست لباس زارا منگو این پول تموم شدس و همسرش متوجه نمیشه>

اما مطلب اصلی اینجاست ک این خانم ی تاپیک زده درد دل کنه راهنمایی بخاد یک عده عقده هاشونو داخل تاپیک خالی میکنن ب جای راهنمایی ایشون ک اره

شما خیانت کاری دروغگویی تاپیکت فیکه ....

زنا بر علیه زنا هستن واقعا نود درصد مشکلاتمون در جامعه هم دقیقا بخاطر طرز تفکر خودمونه ک منتقل میکنیم ب نسل های بعدیمون

متاسفانه همین خانم ها بار ها تایپک میزنن همسرمون بهمون خیانت کرده دروغ گفته پولاش برای شخص دیگ ای خرج کرده برا مادر شوهرمون هزینه کرده

هزینه زندگی خانوادشو میده ب دوستش فلان قدر قرض داده ...

همین خانما جرات نداره ب همسرشون اعتراض کنن برا پولی ک همسرشون هرجا ک دوست داشته خرج کرده پنهانی دروغی یا هرچی اعتراض کنن یا نظر بدن

زمانی ک اعتراضم کردن همسره گفته ب تو ربطی نداره

بار ها دیدم همچین مواردی ک مرد خیانتکاره ب خانمه توصیه میکنن بیخیال بشه ب روش نیاره همچنان زندگیشو حفظ کنه

یا همسرشون بدون اطلاعشون ب اعضای خانوادشون پول قرض داده...

زمانی ک یک اقا این حرکات رو میزنه چطور بهش نمیگید خیانتکار چطور نمیگید جدا شو

بعد همه داخل تاپیک این خانم نوشتن خیانکار خائن من ب جای همسرت بودم طلاقت میدادم چطور پنجاه تومن خرج کردی😂😐

خانمه باردار واقعا چرا وقتی راه حلی برای این خانم ندارید درد میشید رو درداش؟؟؟ ک بیشتر ناراحت شه عذاب بکشه

واقعا حق الناس نمیدونید چیه؟؟؟

حرفی ندارم🤌🏻

عزیزم اینحرفارو ولشکن چون حاشیه ان

بنظرت روتین پوستی و لباس ارزشش بیشتر از طلاس؟

بنظرت دروغ گفتن کارخوبیه ب شریک زندگی؟

اگر برعکس بود چی؟

اگر ایشون دروغ گفته باشن و تاپیک فیک باشه حق الناس نیست ک دل مردمو لرزوندن؟

چ اعتباری ک اصلا درست بگ؟

زنا برعلیه هم نیستن اتفاقا چون اخلاقیات رو درک میکنن اینحرفارو گفتن بهشون چون درک متقابل دارن و چون میدونن کارایشون عقلانی نبوده و نیست

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخرش چی شد؟؟

لطفا کسی فهمید بگه

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

عزیزم اینحرفارو ولشکن چون حاشیه انبنظرت روتین پوستی و لباس ارزشش بیشتر از طلاس؟بنظرت دروغ گفتن کارخو ...

من اینجا دیدم شوهره پول طلا خانمه ک هشتصد تومن اون موقع بود ک الان چند میلیارده برداشته بود سرمایه گذاری کرد بدون اطلاع خانم تا بیاد سودشو برگردونه و خانمو یوپرایز کنه ولی همش پوچ شده بود !!!خانم نگفته بود طلاق

اگه اون لباس و روتین رو لازم نداشت که نمیخرید اگه عقده نشده بود اگه شوهره واسش میخرید که پنهانی نمیرفت بخره...اگه حال دلش با این خریدا بهتر میشه به نظرم سودش از طلا خریدن بیشتره

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

و شوهرش هم خیلی گدا بوده ک 50 تومن زنه بدست آورده میگه بده بریم طلا بخریم

خب پس کی زندگی کنیم؟

بذارین ضرر کنیم اصلا

روز به روز قدرت پول کمتره و بنظرم کار خوبی کرده چیزی ک میخواست خریده، فقط نباید به همسرش دروغ میگفت