خواهش میکنم اول فکر کردم که داری سر به سرم میزاری 🤣🤣ولی واقعاً اون جمله من یعنی غلط کردم واسم سوال ...
بله وقتی حتی اشتباهی هم میکنی اگر عاشقانه برخورد کنی پس قبول داری این اشتباه رو انجام دادی که میشه همون غلط کردم اشتباه کردم با یه طرز بیان دیگه...... و اگر طرف مقابل بی جنبه باشه هروز دنبال بهانه میگرده که بگی غلط کردم ....من توی زندگیم حتی اشتباهم بکنم همیشه جوری برخورد میکنم مطمعا بشه خودش لایق این اشتباه من بوده و اول اون پشیمون بشه .....نه من امضاتون رو متوجه نشدم سر به سرتون نزاشتم
بله وقتی حتی اشتباهی هم میکنی اگر عاشقانه برخورد کنی پس قبول داری این اشتباه رو انجام دادی که میشه ه ...
البته همه گفتهاتون درسته ولی باز هم به برداشت طرف مقابل بستگی داره ن خودم مثل شما فکر نمیکنم اگر کسی بیاد و برای اشتباه یا حالا کاری که پیش اومده تی معذرت خواهی کنه من به پای بزرگواری و گذشتش میزارم
♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
البته همه گفتهاتون درسته ولی باز هم به برداشت طرف مقابل بستگی داره ن خودم مثل شما فکر نمیکنم اگر کسی ...
خواب اطراف شمارو ادم گرفته ....اطراف من و بلانسبتتون حیوون گرفته منم میگفتم ببخشبد دیدم بدتر شدن قسم خوردم هر زمان در هر شرایط به غلط کردم بندازمشون ......یه نمونش برادرم گفت به بچم گفتی مرگ قسم خوردم نگفتم دیدم خیلی کشش میده گفتم ببخشید تکرار نمیکنم ولی یه دفعه جو گرفتش و من و زد ....😅😅دیگه کاری هم بکنم میگم خوب کردم دلم خواست بازم کارمو میکنم اصلا از نوع بدترش