2777
2789
منتظر موندم اون پیام بده ک ندادبالاخره مردن غرور دارننمیدونم چی بگم بهش

سلام خوشگل خان، بی زحمت سر راه اومدنی فلان چیز رو بگیر بیار، با تشکر از خودت و مهربونیهات

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
بخدا خیلیئییی اروم حرف میزنیم اما من هرچی بگم اون میگه تو نباید درموردشون هیچی بگی

واضح جواب منو ندادی ک دقیقا چی میپرسی

ولی خوب دوست نداری دیگه ایرادی هم نداره البته شخصیه دیگه

ولی ربطی ب اروم فریاد نداره بعضی از مردا حساسن روی حتی یک واو در مورد مسائلی ک زن باید راجبشون صحبت نکنه

این یعنی احترام ب اخلاق طرف

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا خیلیئییی اروم حرف میزنیم اما من هرچی بگم اون میگه تو نباید درموردشون هیچی بگی

خوب اخرین بار چی گفتی که دعوا شد

شاید یه چیزی میگی که روش حساسه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

به منم راه حل بده چطوری قهر کنم باهاش؟

خراب کردن ،کاری نداره درست کردن سخته ، گوشی مردا روپنج دقیقه دستت بگیری سی تا بهونه برای قهر کردن توش پیدا میکنی

از خانوادش هم تعریف کنی با خنده ،جنگ میشه جای قهر

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

ببین عزیزم من و شوهرمم همینیم مشکلی نداریم ولی در مورد خانوادش زیادی موضع میگیره من ترجیح میدم راجع بهشون حرفی نزنم چون بعدش قهر میشه و زندگی خودم زهر میشه خیالت راحت خودشون رفتارای خونوادشون رو میبینن فقط دوس ندارن ماهم بگیم و عادی بشه

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین
حالا برم تلاش خودمو بکنم.🤓

البته باید دیروز اقدام میکردی ،حتما سگمیشد دعوا راه مینداخت

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

بعد بحث اومدمنیومدم قهر چون یخورده حال روحیم و جسمیم خراب بود ترجیح دادم برم خونه پدرم بمونم چند روز ...

بارداری

مریضی

اومدی خونه مادرت ازت نگهداری میکنن و ایشون زحمتی براش نیست

خیلی بی معرفت و بی منطق تشریف دارن که حالتون براش مهم نیست

دلتنگ ایشونی؟!!!!