2777
2789

اومدم دانشگاه همه دوس پسر ندارن 23سالمه ولی من چی من اصلا نمیتونم یعنی این چیزا برای من خنده داره به من نمیخوره اصلا پس نیاز های عاطفی من چی میشه حقمه که از افسردگی بمیرم دیگه هم خواستگاری نیست اگه باشه اصلا به دلم نیست و قطعا تهش طلاقه کاش بمیرم یکی از همین روزا

.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم خیلی زود ازدواج کردم و پشیمون هم نیستم ولی واقعا میگم ۲۳سالگی اصلا دیر نیست و سن ازدواج هر فرد بستگی به خودش داره

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ب زمان بندی خدا اعتماد داشته باش

یکی از دوستام چهل سالگی ازدواج کرد دختری ام بود دامادم پسر ، هر دو بهم می اومدن صبر کن شایدزمان تو ۲۵باشه یا سی ، فقط باید خودتو بسازی امتظار ازدواج رو از سرت بنداز بیرون واسه خودت کسی شو بزار خدا برات میدونه کیو سر راهت قرار بده

دوست پسر چه صیغه ای هست عزیزم باب شده بشین قشنگ عین دختر سنگین رنگین تا همسر خوب بیاد برات منظورم از بشین نشستن خونه نیست یعنی در جمع باش شما را ببینن ولی خودت را سبک نکن نمیگم همه ولی اکثر این پسرا قصدشان از دوستی ازدواج نیست رفع نیاز خوش گذرونی تفریحی هست خیلی خیلی کم دوستی به ازدواج منجر بشه البته نظر منه پسر با یکی که قصدش جدی هست میره تو دوستی از اولش نیت جدی داره نه که هرروز با یکی باشن حالا نمیگم سنتی ها هم همیشه موفق بوده ولی میگم فکر نکن عقب هستی ار بقیه اگه هم اهل دوستی هستی آدم درست درمون پیدا کن قصدش جدی باشه خودتو تلف این پسرا نکن بی هدف

باورم نمیشه که بخاطر همچین چیزی احساس ناکافی بودن گرفتید...عزیزم شوهر کردن توی ۱۸ سالگی دستاورد خیلی بزرگی نیست که بخاطر نرسیدن بهش خودتونو سرزنش میکنید

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

فعلا فکر این باش که با چه رزومه ای قراره دانشگاهتو تموم کنی و کجا کار پیدا کنی!!شاغل بشی خواستگارای بهتر هم پیدا میکنی.. نیاز عاطفی دیگه چه کوفتی هست دخترا انداختید تو دهنتون با پسرای به دردنخور میرید تو رابطه که چی بشه تهش

بنظرمن دیرتر ازدواج کنی که از روی احساسات تصميم نگیری و از روی عقل زن یکی بشی خیلی بهتره تا زود ازدواج کنی و طلاق بگیری ..

درصد طلاق توی اینا که تو سن کم ازدواج کردن خیلی بیشتره