2777
2789
عنوان

بیاین یچی بگم تا شب خوابتون نبره

232 بازدید | 6 پست

نمیدونم aiبوده یا نه ولی کلیپ دیدم یه پسر بچه نسبتا ۹ ساله با سگش رفته بود بیرون برگشته بود داشت اسانشور سوار میشد تا خواست بره تو اسانسور سگه نذاشت و سریع جلوشو گرفت و چند ثانیه بعد اسانسور رو برق گرفت و اسانسور ترکید

سگا چقدر پیش بینی شون خوبه

از هواشناسی هم بهتره😂

ببخشید کهکشان🥹 ببخشید ماه🌙🥹 ببخشید خورشید🌝ببخشید اسمان🥹 ببخشید ستاره ⭐🥹 ببخشید فضا💫☄🌓🥹 ولی اونیکه الان داره این متنو میخونه از همتون زیبا تره🙃🙃🙂🙂💜💕💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره حیوانات زودتر از وقوع یه حادثه متوجه میشن زیاد دیدم از این کلیپ ها منم دوس داشتم یه سگ وفاداری م ...

اره سگ خیلی هزینه و کار داره

ببخشید کهکشان🥹 ببخشید ماه🌙🥹 ببخشید خورشید🌝ببخشید اسمان🥹 ببخشید ستاره ⭐🥹 ببخشید فضا💫☄🌓🥹 ولی اونیکه الان داره این متنو میخونه از همتون زیبا تره🙃🙃🙂🙂💜💕💖

من یک ماهی نارنجی عید دارم

ماهی من گاهی وقتی فکر میکنم حواسم بهش نیست رو دوتا پاهاش یا اون دم های کوچیک ته بدنش کف ظرف ابش وای میسته تا منو میبینه سریع ماهی میشه ولی من رازشو میدونم

پروفایل خودمم .تعلیقم تا ۱۴ دی کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.