۳ روزه پریودم تاخیر داره ، کی بی بی چک بزنم ؟ الان بزنم درست نشون میده ؟
دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتابهای قانون ، ذهنش با ترکیب رنگها در عکاسی و مزهها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )
نمیدونم ، دکتر دو سال پیش به همسرم گفته بود مشکل مورفولوژی داری و باید ای یو ای کنیم ماهم بچه نمیخواستیم گفتیم فعلا درمان کنیم هر وقت خواستیم راحت بچه بیاریم شوهرم این اواخر اصرار کرد حقوقم خوب شده چه بدونم خونمونم خریدیم بیا اقدام کنیم الان پریودم عقب افتاده سابقه نداشت همیشه سر وقت بود ، الان نمیدونم از طرفی میگم هنوز بچه نمیخواستم از طرف دیگه میگم اگه خدا بده خوشحال بشم حتما که نباید پام به دکتر و نازایی و اینا باز میشد 😑
دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتابهای قانون ، ذهنش با ترکیب رنگها در عکاسی و مزهها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )