2777
2789
عنوان

والدینم میگن مسیر هنر مساوی با تجاوز به روح دختره

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هنرآموز معماری شدید و تدریسش می کنید؟دوران دانشجویی بیش از حد پر خرج نبود ؟

عزیزم کاربریتو دقت کردم حس کردم قبلاً هم بات صحبت کرده بودم درسته؟ در مورد معماری

من مهندس نظام مهندسی ام و در کنارش دبیر هنر هم هستم

بیش از حد نه

ولی خب خرج داشت دیگه

یه لب تاب نیاز داره چند تا وسیله که کل چهار سالو باش درگیری

مثل ماژیک و راپید و ابزار کار طراحی

و ممکنه پرینت زیاد بگن بگیری

خرجاش ایناست

میشه مدیریت کرد که خیلی کمتر از بقیه خرج کرد

خرج اضافه هم خیلی ها از روی ذوق خودشون و چشم و هم چشمی می کنند

نظرات اونها سطحیه !! یکی از جاهایی که باید محکم بایستی و انتخاب کنی همین جاست!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

عزیزم کاربریتو دقت کردم حس کردم قبلاً هم بات صحبت کرده بودم درسته؟ در مورد معماری من مهندس نظام مهند ...

احتمالاا...شما دانشگاه شهید رجایی تحصیل کرده بودید؟ یا بعدا آزمون استخدامی دادید؟

اگر بشه از پس خرجش بر اومد که خیلی خوب می شهه

چون دوستم معماری می خونه بهم گفت با لبتاپ معمولی نمی تونی و باید گیمینگ بگیری که الان صد تومنه!! سر همین خوف کردم.

احتمالاا...شما دانشگاه شهید رجایی تحصیل کرده بودید؟ یا بعدا آزمون استخدامی دادید؟اگر بشه از پس خرجش ...

والا من دارم با لب تاب معمولی کار هم می کنم

اصلا اینطور نیست

میگم که چشم و هم چشمی های دوره ی دانشجوییه ...

قطعا لبتابی که گرافیکش عالیه ، بهتر و سریعتر کار می کنه

من آزمون استخدامی دادم

آره شنیدم ولی خب محیط مهندسی هم پر از مرد هست مگه می شه امن باشه که سر ساختمون تنها باشی؟خیلی دلم می ...

آره امنیت محیط مهندسی بهتره عزیزم

محیط هنری و بازیگری بخاطر نقش گرفتن مجبوری تن بدی به یه سری روابط

همینطور که خود بازیگرا میگن بخاطر نقش گرفتن بهمون پیشنهاد فلان کار شده

تو هر شغلی این مسائل وجود داره، تو یکی بیشتر و یکی کمتر؛ من که تجربه ای از هنر ندارم، ولی چیزی که داریم تو اخبار هنرمندان دنیا میبینیم واقعیت همونه که والدینت میگن، زن خیلی ازار میبینه

ببخشی ولی پدر مادرت خیلی چرت گفتن برای خودشون عقایدشون بین خودتون بمونه جای دیگه ای جار نزنن. فکر کنم تو زمان اشتباهی از دل قرون وسطی به دنیا اومدن اونا هم هنر و مهارت یه زن رو جادوگری اون زن میدونستن

تو براشون نمونه های خوب و موفق رو مثال بزن، اینهمه خانم موقر و باعفت و موفق دارن توی این زمینه ها کار میکنن اونا رو بگو

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمی‌خواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسان‌تر میکنم  💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که می‌خواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠         |🌱مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هل‌یرحم‌المالک‌اِلَاالمَملوُک؟ 

اول یه حقیقت رو بگم. محیط مهندسی برای دختر خیلی هم امن هست.

اگر رفتی ریاضی و خواستی انتخاب رشته کنی رشته ی مهندسی کامپیوتر رو انتخاب کن که تا سال های سال برات کار باشه.

حالا برسیم به بحث بین هنر یا مهندسی؟ من مطمنم در هنر هم امنیت هست. پدر و مادرت برای ترسوندنت اینو می گن.

ولی!!
از هنر و به خصوص چیزی مثل هنرهای نمایشی که بسیار رشته ی شیرینی هست از هر 1000 نفر یک نفر هم نمی تونه واقعا به شغلی برسه که زندگیش تامین بشه.

در مهندسی از هر 1000 نفر شاید 700 نفر به اون مرحله می رسند!!!
این یک حقیقت تلخ هست. با توجه به این حقیقت انتخابت رو بکن. می تونی اون یک نفر در هزار نفر باشی؟ برو همونی که دوست داری. اگر فکر میکنی نمی شه تمرکزت رو بگذار روی رشته ی ریاضی و هنر رو تفننی دنبال کن.

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685