2777
2789
عنوان

من خر رو ببین چه حماقتی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 61 پست
چقدر بامزه شما از کجا بلد شدی؟

چیو کسی که بهم بی احترامی میکنه رو ؟چه جوری بشورم بزارمش کنار یعنی .چون مدام بی احترامی تو سن کم از طریق خانواده شوهر فقط بهم میشد کم کم ازشون یاد گرفتممثل خودشون باشم و کم کم یاد گرفتم جواب های هوی نه اینکه کسی که حتی یه بی احترامیه ریز میکنه من با خنده ادب و احترام قربون پای بلورینش برم .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره اشتباه کردم اشتباه

دیگه پشت دستور داغ کن . ..من یه دوست ۱۵ساله داشتم .شده بودم مشاوره ی رایگانش .اصلا هم به هیچ صراطی مستقیم نبود..میرفت سرکار .مادرش کارت بانکی شو ازش گرفته بود و نمیگذاشت خرج کنه 😑😑 یه مادر بشدت دیکتاتور .ایشونم تو سری خور و بی زبون ..من شارژ میفرستادم براش با وجودی که شاغل نبودم .آخرم بهم گفت گداا خانومم 🤣🤣🤣😏😏منم بهش گفتم دیگه نه پیامت نه زنگتو رو گوشیم نبینم .گفت باشه

.به نیم ساعت نکشیده به غلط کردن افتاد و زنگ و پیام که جواب بده اما من کسی از چشمم بیفته دیگه افتاده 😎😎🤣🤣به چنان غلط کردنی انداختمش که هر چند وقتی زنگ خونه ی بابامینا میزد به فلانی بگید زنگم بزنه ....اصلا و ابدااا پیگیرش نشدم .برای همچین آدمهایی که نمک میخورن و نمکدون میشکنن سگ محلی بهترین جوابه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

میدونی چون اصلا باهاش حرف نمیزنم چون آدم سالمی نیست چند بار رفتم تو سرویس بهداشتی زنانه اومد همونجا ...

ولش کن، احتمالا چون سگ محلش کردی داره میسوزه، همچنان نادیده اش بگیر البته این نظر منه خدا میدونه هدفش چیه

خدایا بسهه دیگهههه ...

میدونی چون اصلا باهاش حرف نمیزنم چون آدم سالمی نیست چند بار رفتم تو سرویس بهداشتی زنانه اومد همونجا ...

خاک بر سرررر هرزه شششش .کاش همونجا چنان دادی سرش میکشیدی که آبروش بره مرتیکه پفیوزوو

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

چیو کسی که بهم بی احترامی میکنه رو ؟چه جوری بشورم بزارمش کنار یعنی .چون مدام بی احترامی تو سن کم از ...

یه کم عملکردت خشن بود(پرت کردن کیک منظورمه ) اما استدلالت عالیه. کاملا حرفت رو قبول دارم هر چند نمی تونم عملا اجراش کنم

خاک بر سرررر هرزه شششش .کاش همونجا چنان دادی سرش میکشیدی که آبروش بره مرتیکه پفیوزوو

اره نشد داد بزنم چون ممکنه بگن مقصر خودت بودی

چون من تازه اومدم اینجا

ببین هیچ عکس العملی نشون نده تا وارد بازیش نشی از قصد اینکار رو میکنه ک ببینه حرصت در اومده اصلا نگاش نکن سرت رو مشغول کار کن و ابدا تلافی نکن ک میفهمه میتونه اذیتت کنه ..میفهمه ک ب هدفش رسیده هعی اذیتت میکنه ی جور دیگه

یه کم عملکردت خشن بود(پرت کردن کیک منظورمه ) اما استدلالت عالیه. کاملا حرفت رو قبول دارم هر چند نمی ...

انجام بده بعصیا نه همه باید شبیه خودشون رفتار بشه کلا بسوزن بدونن نه طرف خر نیست میدونه بی احترامی داره میکنه .