2777
2789

دوستی کنید و ازش تعریف کنید و بهش خیلی خوبی کنید درکل باهاش خیلی خوب باشین اما اون بعدش خودشو بدون دلیل برای شما بگیره؟ و پشتتون بگه فلانی هیچوقت نمیتونه بالا باشه فقط اعتماد بنفس زیادی داره که فک میکنه بالاس

بنظرتون چرا همچین حرفی زده

اونقد ناراحت شدم

من هیچوفت خودمو برای این ی نفر نگرفتم

خیلی از خودم بدم اومد ک به همچین آدم بی لیاقتی اونهمه خوبی کردم

من فقط دلم براش میسوخت

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

منظورتون از پایین تر از خودمون چیه؟

متر و معیارت چیه؟

مگه ادم بالاتر و پایین تر داریم؟

مگه همه یکسان نیستن

چی باعث میشه خودمونو بالاتر بدونیم؟

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگفته نمیتونه بالا باشه ولی تا میتونه چرند داره میگه بیخودی دست نوازش کشیدم سرش

هعی

بعضی آدما نمیدونم چرا لیاقت خوبی و مهربونی ندارن

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

تااا دلت بخواد دوست صمیمیم واقعا از من از همه لحاظ پایین تر بود ......بعدش من زایمان کرد رفتم پرستاریش از شوهرش پول دزدید گفت کارتا دست من بوده من برداشتم ..بماند شوهرش بعد ها فهمید کار زن خودش بوده ......یه دوست دیگمم که از من هزار درجه پایین تر بود میومد هرچی میگفتیم به بقیه میگفت کاش حرفای من و میزد دوتا میزاشت روش

منظورتون از پایین تر از خودمون چیه؟متر و معیارت چیه؟مگه ادم بالاتر و پایین تر داریم؟مگه همه یکسان نی ...

ی سریا هستن دبگه از نظر اخلاقی شخصیتی خانوادگی از همه این لحاظ ها لول پایینی دارن

من نسبت به خودم سنجیدمش این طرفو

بچه ها این دوستم پدر نداشت من خیلی دلم میسوخت براش همیشه هواشو داشتم

تو عید براشون همه چی میگرفنم برای خودش و خانوادش آجیل و شیرینی اینا

خیلی کمک و خوبی میکردم بهشون

بعد رفته گفته فلانی هیچوفت نمیتونه بالا باشه فقط اعتماد بنفس داره غک میکنه بالاس

واقعا از خودم ناراحتم

من با کسی که خیلی از خودم پایینتر بود رفاقت کردم یجوری منو کشید پایین که حتی اوضاعمو از خودشم بدتر ک ...

درکت میکنم

تااا دلت بخواد دوست صمیمیم واقعا از من از همه لحاظ پایین تر بود ......بعدش من زایمان کرد رفتم پرستار ...

وای اینم حرفای منو ب بقیه میگف

ی سریا هستن دبگه از نظر اخلاقی شخصیتی خانوادگی از همه این لحاظ ها لول پایینی دارنمن نسبت به خودم سنج ...

قشنگم محبت باید از سر عشق باشه ن دلسوزی

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️