2777
2789
عنوان

پسری که ازش خوشم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 46 پست
چندسالتون بودواینکه وضعیت مالی وایماتون چطور بود یکم نعریف میکنین

هر دو ۲۰ سالمون بود وضعيت مالی زیر صفر

ایمان هم دوتا انسان معمولی با رعایت خطوط قرمز

تا عقد نکردیم هيچ وقت فکر رابطه و معاشقه ب سرش نزد

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خیلی یعنی چه قدر؟باید بیشتر بسنجی وقتی دختر بزرگ تر هست موضوع کمی متفاوت میشه و باید بیشتز درمورد ...

الهی خوشبخت باشین

من دوسه سال بزرگترم

الان جوریه ک من درسمم تموم شده ودانشگاه خوب برای ارشد قبول شدم اما اون از من خیلی عقب تره و درگیر کنکور و...

اما آدم پخته وحمایت گریه...

نمیدونم چطور بگم شاید بگین سنش کمه اما خب همه هم شبیه هم نبستن میدونین

ببخشید اگه جوابتون رو ندادم یوقت..حوصله خودمم ندارم

اگه همت و پشتکار داشته باشه میشه روش حساب کردیکی از بستگان ما چند سال بعد عروسی وضع مالیش دگرگون شدخ ...

وای عزیزم خوشبخت باشن

انگیزه گرفتم ✨️آره هیچی نداره واقعا

ولی یه قلب بشدت مهربون داره

من که تجربه رابطه ندارم طولانی مدتولی باشهکلا با پسرای دورم خیلی فرق داره هدف داره برای خودش و تلاش ...

منم در مورد یه پسر همین فکر و میکردم. شعورش خیلی بالا بود ولی متاسفانه تو یه سری چیزها. از دوست دختر قبلیش خیانت دیده بود و این مسئله رو نتونسته بود هضم کنه و دائم به آدم آسیب میزد. وگرنه از بقیه لحاظ عالی بود.

موافقم بشدت باحرفاتونببخشیدمن با پسر ۲۷ تا ۳۰ هم حتی اشنا شدم همشون به چشم رابطه جنسی بهت نگاه میکنن ...

من همسرم همون سن بود اما همیشه میگفت مردی که او برای آینده اش بخواد بشدت خود نگه دار تر رفتار میکنه

البته هر دو ما شاغل بودیم و هدف از رابطه برای هر دو تکامل رفتاری و شخصیتی بود برای بهتر شدن هم و ساختن ممکل تلاش میکردیم

برای شروع رابطه درست اول به خود سازی خودت داری ، معیار ها تو بدونی و توانایی هندل کردن رابطه داشته باشی هدف از رابطه مشخص باشه

من 23 سالگی وارد رابطه ایی شدم که پدرش و پدرم در جریان بودن بعد 25 سالگی عقد کردم بسته به خودت هم داره و ذات طرف مقابل

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

الهی خوشبخت باشینمن دوسه سال بزرگترمالان جوریه ک من درسمم تموم شده ودانشگاه خوب برای ارشد قبول شدم ا ...

نه عزیزم مشکلی نداره اینجوری که

دو سه سال چیزی نیست

ادامه بدید و با هم تلاش کنید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

آدم قبل ازدواج فک میکنه میتونه با کسی که پول نداره بسازه ولی بعد ازدواج میفهمی چه اشتباهی کردی پول خ ...

برای همین دارم سگ دو میزنیم ک بتونیم آینده رو بسازیم🥲من خودم تلاشم صدددبرابره...

باهاش باشم پس؟پای همه چیز میمونماونقدرم خودم تلاش میکنم که از صفر بسازیم

منم با شوهرم دوست بودم ولی ۱۷ سال پیش.اینجور نبود که شب بخوابی صبح پاشی ببینی قیمتا همه رفته بالا.شوهرم با یک میلیون پول اومد خواستگاریم اونم ۱۶ سال پیش مادرش هزینه ی ۳ تا النگو وانگشتر نشون رو داد شوهرمم فقط گردنبند خالی خرید با یه عروسیه مختصر که به تالار چک داده بود که بعدا پولشو بده و اینکه ۱۲ سال بابا خونه داد مفت بشینیم اینجور شد که پول جمع کردیم خونه و ماشین داریم. ولی الان با این زمونه ای که من میبینم هر چی جمع میکنی پول بی ارزشتر میشه باز خود دانی پول الان مهمه. من الان شوهر خوب بچه های خوب دارم ولی دارم عذاب میکشم از بی پولی بچه ها حسرت به دل من حسرت به دل

موافقم بشدت باحرفاتون ببخشیدمن با پسر ۲۷ تا ۳۰ هم حتی اشنا شدم همشون به چشم رابطه جنسی بهت نگاه میک ...

همشون همینن فقط شکم و زیر شکم براشون اهمیت داره، بقیه چیزا کشکه

منم در مورد یه پسر همین فکر و میکردم. شعورش خیلی بالا بود ولی متاسفانه تو یه سری چیزها. از دوست دختر ...

وای لعنت به خیانت

بعضیا واقعا چطوری میتونن

نه ازین بابت خیالم ازش راحته

وای لعنت به خیانتبعضیا واقعا چطوری میتونننه ازین بابت خیالم ازش راحته

میومد از رابطش با دوس دخترش برام تعریف میکرد . میگفت بردمش شمال. براش تولد گرفتم . براش فلان عینک و خریدم. منم ری اکشن نشون نمیدادم. میگفت تو حسودی نمیکنی میخوای بگی از همه سرتر هستی. میفهمیدم دنبال آسیب زدنه. البته لجش هم میگرفت که چرا من زیاد بهش محبت نمیکنم و خودم تنهایی مهمونی و مسافرت میرم. خلاصه با آدم های درگیر و بلاتکلیف وارد رابطه نشید.