2777
2789
عنوان

پسری که ازش خوشم اومده

403 بازدید | 46 پست

هیچی نداره. سنشم خیلی کمه

ولی درعوض بشدت به دلم نشسته و خیلیم آدم خوبیه وتلاشگر و خیلیم دوستم داره

اشتباهه بااین آدم موندن؟

فعلا میخوام چندسال باهاش باشم تا بتونه خودشو بکشه بالا

واینکه لطفا به جنبه مادی همش نگاه نکنین

اونایی که خودتون یا اطرافیانتون اینجوری آشناشدین چقدر وقت طول کشید رسیدنتون به هم؟

ببخشید اگه جوابتون رو ندادم یوقت..حوصله خودمم ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه؟

اگر ادمی هستید که تو رابطه چندین ساله میمونید مشکلی نداره

خودم ۶ سال با همسرم دوست بودم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چند سالشه؟ اگر ادمی هستید که تو رابطه چندین ساله میمونید مشکلی ندارهخودم ۶ سال با همسرم دوست بودم

۲۰ حدودا

واینم بگم که من خیلی ازش جلوترمحتی سنی

اما خب واقعا عاقله و مثل پسرای دیگه نیست

ببخشید تاحالا رابطه اینجوری نداشتم نمیدونم بتونم از پیش بربیام یانه

شما پندسالتون بود وچیشد که به هم رسیدین؟

سخت لود؟

بزار تو بحران و حل مسئله بشناسش. تو عشق و عاشقی همه رمانتیک و خوبن . جاهایی که باید مثل یه مرد ازت حمایت کنه ببین باهات چند چنده. البته خودتم باید مدیریت رابطه رو بلد باشی.

مگه چقد باهمین که فعمیدی دوست داره وقتی کار نداره چجور میخوان با هم بتشین

قبلا چندماه باهم بودیم

نمیدونم والا ولی خب دوستش دارم دیگه

فقط میتونم بگم یه سیب بندازی بالا تا بیاد پایین چندتا چرخ میخوره چند سال رابطه واقعا ریسک

مخالف دوستی نیستم چون شوهرم دوست پسرم بوده اما حیف زمان احساس بخوایی قمار کنی

دختر خوب پسرا زیر 25 تکلیف شون با هورمون هامون معلوم نیست شما چطور میخوایی صبر کنی برای پسری که ممکن بعدا ذهنیت الانش با بعدا متفاوت

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

الکی اون بیچاره رو وابسته نکن خودتم اذیت میشی چون اینجوری کلا رو هوا دارین میرین جلو منم ۱۵ سالم بود عاشق یه دختر ۲۱ ساله شدم تازه اون اومد جلو گفت رل بزنیم بعد خاستم برم خاستگاریش خانوادش نزاشتن من اعصاب و روانی شدم