2777
2789
عنوان

حلیم پزای ماهر بیاید لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 36 پست
خوشبختم منم کرمانشاه هستماها مرسیاره خیلی زحمت داره اولین بار مادرم بعدازظهر ساعت سه گذاشت نوبتی پاش ...

ای جان زنده باشی عزیزم. یادش بخیر یه استاد کرمانشاهی داشتیم بهتر از شما نباشه اخلاقش ماه بود.

نوش جان آجی. اره واقعاً به زحمتش نمی ارزه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ای جان زنده باشی عزیزم. یادش بخیر یه استاد کرمانشاهی داشتیم بهتر از شما نباشه اخلاقش ماه بود.نوش جان ...

ممنون همچنین شما

هرجا هستن خداحفظشون کنه استاد خوب نعمته

مرسی خوشمزه شمام گوارای وجود

دقیقا برای اون دسته خوبه که تو روتینشون هست

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم یه ریز دارم هم میزنم هنوز درست نشده از اول باز اب ریختم ک کامل لعاب بشه

خدا قوت خواهرم. برا من اماده شد جات خالی خوردیم خیلی خوب شده بود.

یه کاسه به همسایه هم دادم. ولی خیلی کم شد

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

[QUOTE=403211946]خدا قوت خواهرم. برا من اماده شد جات خالی خوردیم خیلی خوب شده بود. یه کاسه به همسایه ...

گوارای وجودتون عزیزم