2777
2789
عنوان

چت های شوهرم و دیدم و مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2814 بازدید | 91 پست

اکثرا بهت گفتن طلاق بگیر

ولی نفر بعدی قدیس از اب در میاد؟

نمیتونی شوهرم نکنی خیلی سخته یه زن با بچه یا بی بچه بخاد تنها بمونه.

شوهر کنی و چشمش دنبال بچت باشه چی؟

به نظرم از مشاور خانواده کمک بگیر

والا من دیدم هر کسی طلاق گرفته شوهر بعدیش بدتر بوده.

دیگه مگه اینکه معجزه بشه !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا اولا دیگه اصلا گوشیشو چک و هک نکن ثانیا اگه هم مثل من تصادفی چیزی ازش دیدی برا خودت تو گوشیت بفرست نیگه دار به عنوان مدرک که بعدا نگه من کاری نکردم سوما فکر پس انداز پول و طلا برا خودت باش به این مردا اعتمادی نیست فک نکنم کاری هم کرده باشه چون خودش نوشته طرفش دختر مجرده و هنوز ازدواج نکرده که بخواد باهاش رابطه داشته باشه و در نهایت حرص نخور اروم باش بخاطر ۲تا کثافت خودتو بچه های معصومتو نابود نکن از خودت خیلی مراقبت کن

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
اکثرا بهت گفتن طلاق بگیرولی نفر بعدی قدیس از اب در میاد؟ نمیتونی شوهرم نکنی خیلی سخته یه زن با بچه ی ...

دقیقا منم اینجوری دیدم طرف شوهر اولش پولدار بوده اما دوست دختر داشته ازش جدا شده چندسال بعد خونوادش مجبورش کردن دوباره ازدواج کنه شوهر بعدیش چنتا چنتا که دوست دختر داشته فقیر و خسیسم بوده بعد زنه بخاطر بچه هاش از این یکی دیگه نتونسته جدا شه میسوزه و میسازه حتی مطمئن شده که شوهرش روابط جنسی هم با دوست دختراش داره

متاسفم😞خدایا خودت به راه درست هدایتمون کن....

ببین اصلا بگی حتما زنش بهش محبت و توجه نمیکرده یا بگی شاید زنش زشت بوده بد بوده کثیف بوده اصلا.اتفاقا الان اشغالای لعنتی اکثرا زناشون خیلی هم مهربون و بساز و خوبن اما باز بهشون خیانت میکنن و میرن سراغ یه زنایی که انگشت کوچیکه زن خودشونم حساب نمیشن نه از نظر قیافه نه از نظر شخصیت و خوبی

من اینو بگم برم یه سری یه روانشناس راجع به خیانت صحبت میکرد میگفت به این راحتی نیست که تا فهمیدی طرف ...

چرت گفته روانشناس درپیت..آره کسی چمیدونه اون زن چه دردی روتحمل میکنه چطوروانمود کنه همه چیزعالیه و همیشه بخنده ..قلب مچاله شده شو چجور صاف کنه هی تظاهر کنه

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
چرت گفته روانشناس درپیت..آره کسی چمیدونه اون زن چه دردی روتحمل میکنه چطوروانمود کنه همه چیزعالیه و ه ...

خب حرف شما هم درسته اما خب بخاطر همین بقیه گفتن نباید هکش میکرد و همه چیو میدید چون اگه بمونه عذاب میکشه اگه نمونه و بره بچه کوچیکترش که حضانتش تا ۹سال با پدره مشخص نیست چی سرش بیاد و بازم باید از دوری بچش عذاب بکشه تازه اگه شرایط خوب داشته طلاق گرفت بتونه برا خودش راحت زندگیشو کنه

ببین اصلا بگی حتما زنش بهش محبت و توجه نمیکرده یا بگی شاید زنش زشت بوده بد بوده کثیف بوده اصلا.اتفاق ...

میدونم عزیزم ...دقیقا بعضی مردا چی میخوان و کی سیر میشن ونمیدونم

میدونم عزیزم ...دقیقا بعضی مردا چی میخوان و کی سیر میشن ونمیدونم

چی بگم والا بنظر من گوشی همشونو که بگردیم از هر نوعی یه چیزایی میبینیم که آزار دهنده است و معمولا مرد هول و کثیف هیچوقت سیر نمیشه پولدار یا بی پول جوون یا پیر بازم اینجور کثافتکاریا رو بیخیال نمیشه حتی اگه بدونه زنش فهمیده و پای ابروش وسطه.