studentttttt مدیر عضویت: 1404/08/02 تعداد پست: 238 عنوان شیوع آنفولانزا کجاها زیاده | مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 27 پست آذربایجانشرقی چطور واس همین فردا تعطیل میشه ایا امروز | 08:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_chica عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 6428 وای من خودمم استان فارس امولی نمیدونستم اینجام اینقدر زیاد شدهاحتمال تعطیلی هست؟ عفونت ویروس تو هوا پخشه کامل کاش بارون بیاد😭😭😭🥺نمیدونم فکرنکنم د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1697 عفونت ویروس تو هوا پخشه کامل کاش بارون بیاد😭😭😭🥺نمیدونم فکرنکنم ای وایشاخص الودگی هم بالاعه اخهرفیقای من میگن احتمالش هس تعطیل باشه چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻 متعهدم بهت.H💕
_chica عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 6428 ای وایشاخص الودگی هم بالاعه اخهرفیقای من میگن احتمالش هس تعطیل باشه شما کجای فارسی د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1697 شما کجای فارسی من سپیدانم چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻 متعهدم بهت.H💕
_chica عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 6428 من سپیدانم وای اونجاها سرده من یبار تابستون اومدم یخ زدم طاقت نداشتممن جهرمم🤣🤣 د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1697 وای اونجاها سرده من یبار تابستون اومدم یخ زدم طاقت نداشتممن جهرمم🤣🤣 خیلییییی سرده ادم یخ میزنه هااا ینی زمستوناش ب شدت سردهتازه ما اینجا الان یکی دوماهه روزی دو سه بار زلزله میاد برامون😂😂😂 چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻 متعهدم بهت.H💕
_chica عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 6428 خیلییییی سرده ادم یخ میزنه هااا ینی زمستوناش ب شدت سردهتازه ما اینجا الان یکی دوماهه روزی دو سه بار ... وای چه وحشتناک خدا ب دادمون برسهمن میترسم واقعا د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️
mxgijhddh عضویت: 1404/06/09 تعداد پست: 397 خیلییییی سرده ادم یخ میزنه هااا ینی زمستوناش ب شدت سردهتازه ما اینجا الان یکی دوماهه روزی دو سه بار ... ببخشید سپیدان برف ندارد
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1697 وای چه وحشتناک خدا ب دادمون برسهمن میترسم واقعا دقیقااصلا همه چی هم قاطی پاطی شده چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻 متعهدم بهت.H💕
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1697 ببخشید سپیدان برف ندارد نه عزیزم فعلا که چیزی نیست چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻 متعهدم بهت.H💕
mxgijhddh عضویت: 1404/06/09 تعداد پست: 397 نه عزیزم فعلا که چیزی نیست منم جنوبم چندروز من و بچه ها به شوهرم پیله کردیم ببرمون برف بازی 😂ما اینجا بخاری روشن نکردیم هوا خیلی سرد نیس
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1697 منم جنوبم چندروز من و بچه ها به شوهرم پیله کردیم ببرمون برف بازی 😂ما اینجا بخاری روشن نکردیم هوا خی ... اینجا هوا خیلی سرده خیلی هاااولی هنوز حتی بارونم نزده چه برسه برفتازه یکی دوماهه روزی دو سه تا زلزله داریم شایدم بیشتر 😂😂😂 چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻 متعهدم بهت.H💕
mxgijhddh عضویت: 1404/06/09 تعداد پست: 397 اینجا هوا خیلی سرده خیلی هاااولی هنوز حتی بارونم نزده چه برسه برفتازه یکی دوماهه روزی دو سه تا زلزله ... وای