2777
2789

چرامیدن دارو

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه خیلی اذیتی برو منم باردارم شب اول ازگلو دردنخابیدم اگه ۴تخمه یانشاسته داری بخور.دکتر بمن گفت میتونی دیفن هیدرامینم قرقره کنی من بااستامینوفن ساده۵۰۰ سر کردم ی هفتست هنوزخوب نشدم

اگه خیلی اذیتی برو منم باردارم شب اول ازگلو دردنخابیدم اگه ۴تخمه یانشاسته داری بخور.دکتر بمن گفت میت ...

وای دیشب نخوابیدم از گلو درد دیگه توان ندارم همش آب لیمو عسل با آب جوش میخورم

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام مامان عزیز

در بارداری واقعاً وجود دارد و پزشک معمولاً شما را بدون درمان رها نمیکند. فقط باید داروها دقیق و انتخابشده باشند.

چند کار فوری و کاملاً بیخطر:

1. آب ولرم و عسل، هر ۲–۳ ساعت
  2. بخور آب ساده روزی ۲–۳ بار
  3. غرغره آب نمک ولرم
  4. استامینوفن در بارداری مجاز است (اگه پزشکت تأیید کند)
  5. اگر تب، درد شدید یا مشکل بلع داری باید سریعتر ویزیت شوی

در بارداری بهخاطر محدودیت دارویی، همیشه اول معاینه لازم است تا مطمئن شوند مشکل باکتریال نیست.

🎥 برای دیدن ویدیوهای علمی و کاربردی دربارهی تغذیه، رشد و آرامش کودک،
در کانال «دکتر کودک شما | DoctorKoodakShoma» در یوتیوب سابسکرایب کن ❤️

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1