2777
2789
عنوان

حقیر تر از این افراد نیست

143 بازدید | 6 پست

افرادی که میخوان با کوچیک کردن بقیه با یه سری کلمات خودشون رو بالا بکشن در صورتی که هیچ حقی بر استفاده از این کلمات یا قضاوت کردن آدمایی که هیچ جای زندگی شخصیشون نیستن ندارن. به خصوص توهین های جنسیتی چه به همجنس خودشون واسه خودشیرینی با بهتر جلوه دادن خودشون، یا توهین به جنس مقابل از رو حماقتشون. شایع تریناشم اینان :

دختری که به دخترای دیگه بگه : خراب یا پیکمی

پسری که به پسرای دیگه بگه : «قابل پخش نیست، خودتون میدونید چیه»

دختری که به پسرای دیگه بگه : پرنسس/پرنسسعلی یا حرف از تستسترون بزنه

پسری که به دخترای دیگه بگه : هرزه یا آهن پرست

یا به طور کلی هر کس به مردونگی یا زنونگی کسی چه از جنس خودش چه از جنس مقابل توهین کنه واقعا باید توف انداخت به قبرش🙌🏻 انسان فقط حق داره مردونگی یا زنونگی کسیو وقتی بسنجه که میخواد یا با طرف ازدواج کنه یا وارد رابطه بشه که اونجا میشه ملاک انتخاب همسر، تازه اونم محترمانه و نه با استفاده از این کلمات. بقیه میزان مردونگی و زنونگیشون هیچ ربطی به کسی نداره.

چمیدونم دختر که نباید بلند بخنده باید سنگین باشه، پسر که نباید گریه کنه، دختر تا ازدواج نکنه زن نمیشه، پسر تا سربازی نره مرد نمیشه، دختره فلان کارو کرد پس دختر نیس جای داداش ماس، پسره فلان کارو کرد پس پسر نیس جای خواهر ماس. پسره دست به آچار نیست تستسترونش کمه، دختره آشپزیش خوب نیست کدبانوییش کمه.

بابا به شما چه آخه واقعا، دخترای الان اِلن؟ پسرای الان بِلن؟ شما برو یه خوبشو پیدا کن، چیکار بقیه داری؟ مگه قراره با همشون باشی که گیر میدی به مردونگی زنونگیشون؟

کاربر آقا هستم، کاملا قانونی و مشخص و مزاحم کسی نمیشم و وارد موضوعات شخصی خانم ها نمیشم. صرفا از یه سایت عمومی تبادل نظر استفاده میکنم. و لطفا تا وقتی مزاحمتون نشدم یا وارد تاپیک خصوصی خانمانه نشدم بابت این موضوع توهین نکنید. ممنون توجهتون❤️

توهین کار اشتباهیه

ولی کاش حداقل دست از سر ما توی این سایت برمیداشتید

همه جا هستید شما مردا

خدایا شکرت بخاطر تمام نعمت هات دوست دارم سپاسگزارم (❁´◡`❁)*✲゚* یاالله شکرت😍😍⭐✨🤍🌈🌈 ۱ – درباره حقیقت و وفاداری:«هر آدمی ذات خودش رو داره. نمی‌تونی کسی رو تغییر بدی، فقط می‌تونی خودت رو از آسیب محافظت کنی. وفاداری و احترام باید متقابل باشه؛ اگر نیست، فاصله گرفتن نشانه قدرت و هوشمندیه.»نسخه ۲ – درباره مرزها:«تو مرزهای خودت رو تعیین می‌کنی، نه دیگران. کسی که ارزش آرامشت رو نداره، حق نداره وارد دنیای تو بشه. مرزهایت دفاعیه نه دشمن.»نسخه ۳ – درباره آرامش و زندگی:«زندگی کوتاهه و وقتت با آدم‌هایی که بهت آسیب می‌زنن تلف نشه. آرامش خودت رو اولویت بذار و بگذار کسی که لیاقت نداره، خودش را از زندگی‌ات دور کنه.

توهین کار اشتباهیهولی کاش حداقل دست از سر ما توی این سایت برمیداشتیدهمه جا هستید شما مردا

خانم محترم، درکتون میکنم که خیلی از آقایون اینجا مزاحمتون میشن، ولی این طرز صحبت کردن مناسب همون مزاحم ها هست، نه کسی که مزاحمتون نشده. من به شخصه نه مزاحم کسی شدم تاحالا اینجا، نه حتی پروفایل کسیو وا نکردم مبادا یوقت موضوع خصوصی خانمانه داشته باشن تو پروفایلشون، چه برسه به اینکه بخوام بخونم یا حتی شرکت کنم. این سایت هم اگر حضور آقایون توش قدقن قرار بود باشه عملا گزینهای به اسم مرد هستم تو اطلاعات شخصی نمیذاشت و یا احراز هویت میداشت. خیلیا راجب خیلی چیزا اینجا صحبت میکنن، منم دارم کار خودمو میکنم و به تاپیکی هم که بخوام وارد شم یه تب سرچ پین کردم برای خودم مربوط به سربازیه بیشتر که موضوع آقایونه و تو همونا شرکت میکنم

با تشکر

کاربر آقا هستم، کاملا قانونی و مشخص و مزاحم کسی نمیشم و وارد موضوعات شخصی خانم ها نمیشم. صرفا از یه سایت عمومی تبادل نظر استفاده میکنم. و لطفا تا وقتی مزاحمتون نشدم یا وارد تاپیک خصوصی خانمانه نشدم بابت این موضوع توهین نکنید. ممنون توجهتون❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم محترم، درکتون میکنم که خیلی از آقایون اینجا مزاحمتون میشن، ولی این طرز صحبت کردن مناسب همون مزا ...

برو بابا

سیاهم، اما روشن مثل ستاره‌ها در شب،عمیق مثلاقیانوس‌های بی‌پایان،گرم مثل نور خورشید روی پوست. 🖤✨پوستم فقط رنگ نیست، هویتمه، غرورم و داستانم.هر سایه‌اش، هر تیرگی‌اش، قشنگ و منحصر به فرده.سیاه بودن، زیباییه که باید با افتخار زندگی کرد.✨🖤

برو بابا

باز هم میگم، من مزاحم شما نشدم پس محترمانه رفتار کنید. الان شمایید که دارید مزاحم میشید. لطفا اگر مشکلی دارید جواب ندید و بگذرید.

باز هم میگم، من مزاحم شما نشدم پس محترمانه رفتار کنید. الان شمایید که دارید مزاحم میشید. لطفا اگر مش ...

خاااا

نریپ

من با خاله زنک کاری ندارم

وقتی اینجایی یعنی خاله زنکی مرد نیستی

مرد واقعی اینجا نمیاد قاطی زن ها

خداروشکر همسرم اهل این سایت زنونه نیست

سیاهم، اما روشن مثل ستاره‌ها در شب،عمیق مثلاقیانوس‌های بی‌پایان،گرم مثل نور خورشید روی پوست. 🖤✨پوستم فقط رنگ نیست، هویتمه، غرورم و داستانم.هر سایه‌اش، هر تیرگی‌اش، قشنگ و منحصر به فرده.سیاه بودن، زیباییه که باید با افتخار زندگی کرد.✨🖤

خاااانریپمن با خاله زنک کاری ندارم وقتی اینجایی یعنی خاله زنکی مرد نیستی مرد واقعی اینجا نمیاد قاطی ...

خیر خاله زنک نیستم اینجا هم سایت عمومی هستش، مرد واقعی هم هستم و یک قریبه با یک معیار شخصی حق انکارش رو نداره. و اینکه نمیتونید توهین کنید بعد بگید نریپ