2777
2789
عنوان

حالم بده یه نگاه به تاپیک میندازی

83 بازدید | 14 پست

دلم میخواد بمیرم دلم میخواد یکی بیاد بگه تودیگه مجبور نیستی مجبورنیستس زندگی کنی مجبور نیستی عذاب وجدان داشته باشی مجبور نیستی ..

فقط دوست دارم بخوابم و گریه کنم

خسسسسسسسته شدددددمممم

تاکی اخه باید تجمل کنم این زتدگیرو آدمای عوضیرو هیچکس کمکم نمیکنه

هردرسی که میخونم یادم میره هیچی خوشحالم نمیکنه حتی اگا الان به من بگن به آرزوت رسیدی واسم مهم نیست فقط دوست دارم بخوابم و هیچکس بامن کاری نداشته باشه و مسخرم نکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چن سالته؟ هدفت چیه؟روزی دو درس بخون تست بزن بگیر بخواب اصلا هم عصبانی نشو بدرک شوهر کن راحت شو

نه اصلا هدفم این نیست با کسی زندگی کنم نههههههه فقط میخوام درس بخونم و درکنارش آرامش داشته باشم و اینقد همیشه خسته نباشن هرچقدر هم بخوابم انگار باز خستم

عزیزم الان موفق ترین فرد اطراف من بی حافظه ترین و بیهوش ترین اما پر پشتکار ترینشون بود

از ضعف هات قوی تر باش

چادمای در پشتکار کسانی هستند که وقتی همه ناامید میشن اونا ادامه میدن

حالا من حافظه و هوشم اگر صد باشه اون پنج بود

اما الان وان به جایی رسید من به هییییچ کجا نرسیدم

عزیزم الان موفق ترین فرد اطراف من بی حافظه ترین و بیهوش ترین اما پر پشتکار ترینشون بوداز ضعف هات قوی ...

من فقط میخوام حالم همین الانم گه هست خوب باشه من هیچی نمیخوام به خدا فقط آرامش میخوام دوست دارم اینقد خسته نباشم هیچ کاریم نکنم بازخستم

من فقط میخوام حالم همین الانم گه هست خوب باشه من هیچی نمیخوام به خدا فقط آرامش میخوام دوست دارم اینق ...

عزیزم تنها راه اینکه آلما حالت خوب باشه اینه که شکرگزاری کنی

بشین یه دفتر بردار هرچیزی که تو داری و بقیه ندارن بنویس و بابتش شکر کن

مثلاً دو دست و پا داری خیلیا ندارم و همین دیشب تو تصادف فلج شدن

تو پدر مادر داری آکا خیلیا تو پرورشگاه بزرگ شدن و حتی عکس کسی که ازش به دنیا اومدم ندیدن

تو ریه داری اما خیلیا تو صف پیوند ریه هستن

بابت تمام رحدوم داشته هات خدارو شکر کن

بعد حالت همین الان خوب میشه