2777
2789

دوستدارم امروزبرم خونه مامانم، خیلی وقته نرفتم دلم تنگشده...۲ساعت راهه باماشین

اگربرم مشکلی پیش میاد الان۲ساعت برم

غروب هم ۲ساعت راهه برگردم یعنی امروزکلا۴ساعت توماشین باشم

خداروشکرلک بینی ندارم اماگاهی دلدرد زیرشکم دارم

دکترم نوبت گرفتم یکشنبه برم

عزیزم میگن بهتره سه ماهه اول سفر نری ولی خب خیلیا رو دیدم رفتن و طوری نشده من خودم نرفتم

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از هوش مصنوعی پرسیدم میگه در مورد سفر دو ساعته:

اگر بارداریت تا الان بدون مشکل بوده (یعنی خونریزی، لکهبینی، درد زیاد یا سابقه سقط قبلی نداری) و مسیر صافه، چند ساعت نشستن در ماشین معمولاً خطر جدی نداره. اما چند تا نکته رو باید حتما رعایت کنی:

🚗 نکات مهم برای سفر کوتاه در اوایل بارداری:

1. هر یک ساعت یک توقف کوتاه داشته باش، پیاده شو، چند قدم برو تا جریان خون در پاهات حفظ بشه.
  2. حتماً کمربند ایمنی رو ببند، ولی بند پایینش (روی شکم نه!)، باید زیر شکم و روی استخوان لگن قرار بگیره.
  3. آب زیاد بخور تا دچار کمآبی نشی.
  4. غذاهای سبک بخور و از خوردن چیزهایی که نفخ یا دلدرد ایجاد میکنن پرهیز کن.
  5. اگر مسیر پر دستانداز یا طولانیتر از حد معموله یا باعث لرزش زیاد میشه، بهتره به تعویق بندازی.
  6. چون گفتی گاهی دلدرد زیر شکم داری، اگه دردها بیشتر از حد معمول شد یا چیزی مثل لکهبینی، ترشح غیرعادی یا تهوع شدید داشتی، حتماً سفر رو کنسل کن و استراحت کن.

به طور خلاصه ✨

اگر وضعیتت پایدار و راحتی، با رعایت نکات بالا میتونی بری و برگردی، ولی اگر حتی ذرهای حس کردی دردت شدیدتر میشه یا حالت بدتر شد، برگرد یا به پزشک مراجعه کن.

در هر حال، چون قراره یکشنبه بری پیش دکتر، حتماً این موضوع سفر و اون دلدردهای خفیف رو هم باهاش در میون بذار ❤️

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات

بچه اولته؟ نمیشه اونا بیان پیش شما؟

یاحداقل دوسه روز بمون بعد بیا،

تویه روز خسته میشی اینهمه مدت تو جاده

من جای شما بودم نمیرفتم ،بازم با دکترت مشورت کن

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

من خیلیییییییی رفتم دو ساعت برای ما تهرانیا تایم معمولیه خخخخ از محل کار تا خونه تو نرافیکیم این تایم برای شما سفره؟ کلی هم شمال رفتم مشهد رفتم چیزی نمیشه نگران نباش بارداری رو سخت تکن برای خودت لذتش رو ببر

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب ۸ماهه خیالمون راحته الان دودلم

بنظرم چیزی نمیشه. دوساعت چیزی نیست خودت راننده یی

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
بچه اولته؟ نمیشه اونا بیان پیش شما؟ یاحداقل دوسه روز بمون بعد بیا، تویه روز خسته میشی اینهمه مدت تو ...

نه بچه دوممه یه دختر۴ساله دارم اماروی بارداری دخترم ازهمون اول لک بینی داشتم واستراحت بودم ولی الان خداروشکر ندارم