2777
2789
عنوان

اعتبارسنجی قلمچی میاین یه دقیقه

55 بازدید | 6 پست

پشتیبانم دیروز پیام داد که امروز میخوان ازم اعتبارسنجی بگیرن زمانش 15 دقیقه هست

من این سری نرسیدم اصلا ریاضی کار کنم الانم تو آزمون شاید سی چهل بزنم نهایت چون یه سری از چیز فقط از قبل بلدم. قبلا هم البته آنچنانی نمیزدم پنجاه و خورده ای همیشه میزدم

الان اعتبارسنجیم مثلا ریاضی در بیاد با توجه به زمانی که داده باید چندتا بزنم؟ بعد یه دفعه الکی فکر نکنن تقلب کردم

برای آزمون اعتبارسنجی 15 دقیقه جدا از زمان 3 دفترچه اصلی وقت دارید

میدونم پشتیبانم توضیح داد فقط جزئیاتشو نمیدونم

از خود آزمون سخت تره؟ حداقل باید چند بزنم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونم پشتیبانم توضیح داد فقط جزئیاتشو نمیدونماز خود آزمون سخت تره؟ حداقل باید چند بزنم؟

نه سخت تر نیست گاهی اوقات آسون تر هم هست

درصد خاصی ملاک نیست سفید نباشه اوکیه بعضی از پشتیبان ها میگن باید نصف درصدی که تو آزمون برای اون درس زده بودی رو بزنی ولی نزنی هم مشکلی نیست چون خودم یه زمانی پشتیبان بودم میدونم

نه سخت تر نیست گاهی اوقات آسون تر هم هست درصد خاصی ملاک نیست سفید نباشه اوکیه بعضی از پشتیبان ها میگ ...

آهااا

خب پس مثلا اشکالی نداره توی آزمون مثلا شصت بزنم اونجا چهارتا سوالو جواب بدم؟

مشکلی پیش نمیاد؟

آهاااخب پس مثلا اشکالی نداره توی آزمون مثلا شصت بزنم اونجا چهارتا سوالو جواب بدم؟ مشکلی پیش نمیاد؟

نه عزیزم هیچی نمیشه اعتبارسنجی درصدش باید حدودا نزدیک همون درصدی که توی ازمون میزنی باشه (نمیگم دقیق. میگم نزدیک) بعدشم حتی کمتر بزنی هم مشکل خاصی پیش نمیاد