2777
2789
عنوان

رانندگی دختر بچه

129 بازدید | 12 پست

رفته بودم خونه فامیلمون یهو دیدم یه ماشین با سرعت زیاد اومد تو کوچه ،راننده یه دختربچه بود،فامیلمون گفت این دخترهنوز ۱۰ سالش نشده یا با ماشین ویراژ میده یا با موتور تک چرخ میزنه تو خیابون،عجیب اینجاست که میگفت ماشین را باباش کلا گذاشته تو اختیار این

واقعا چه دلی دارن بعضیا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابای اون بچه با گاو داخل طویله هیچ فرقی نداره

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

یک هفته قبل صبح زودیه پسربچه که فکرکنم کلاس ۸یا۹بود که ابجیشم کنارش بود دیدم توبلوار پارس نو کوبیدتوجدول رفتم کنارش گفتم زنگ بزن مامانت بیاداینقدرترسیده بودقبول نکردزنگ زدم پلیس بیاد ورفتم نمیدونم چطورپدرومادرش جرات کردن ماشین دست بچه بدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منم از این موارد زیاد دیدم،بچه ها رانندگی میکنن

حتی یه بار به مادر یکیشون تذکر دادم گفتم بچه های ما کوچیک هستن و تو کوچه بازی میکنن خطرناکه،دراومد گفت خودم کنار دستش میشینم،حالا خودش اصلا رانندگی بلد نبود و تازه ماشین خریدن

از بی فرهنگی و بی فکری بزرگتراشون هست وگرنه هر چیزی به وقتش

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

شرف ندارن خودش به درک داره با جون مردم بازی میکنه

یک نفر تند رفت توی تصادف هفت نفر رو کشت یکسال گذشته اشک بچه بند نیومده ۶ تا خانواده دیگه هم قطعا سختی های زیادی دارن خدا لعنتش کنه

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

تو چیکار مردم داری بزار زندگیشون بکنن

اون این مدلی دوست داره بچش باشه

خدایا شکرت بخاطر تمام نعمت هات دوست دارم سپاسگزارم (❁´◡`❁)*✲゚* یاالله شکرت😍😍⭐✨🤍🌈🌈 ۱ – درباره حقیقت و وفاداری:«هر آدمی ذات خودش رو داره. نمی‌تونی کسی رو تغییر بدی، فقط می‌تونی خودت رو از آسیب محافظت کنی. وفاداری و احترام باید متقابل باشه؛ اگر نیست، فاصله گرفتن نشانه قدرت و هوشمندیه.»نسخه ۲ – درباره مرزها:«تو مرزهای خودت رو تعیین می‌کنی، نه دیگران. کسی که ارزش آرامشت رو نداره، حق نداره وارد دنیای تو بشه. مرزهایت دفاعیه نه دشمن.»نسخه ۳ – درباره آرامش و زندگی:«زندگی کوتاهه و وقتت با آدم‌هایی که بهت آسیب می‌زنن تلف نشه. آرامش خودت رو اولویت بذار و بگذار کسی که لیاقت نداره، خودش را از زندگی‌ات دور کنه.

توی بیشرف اومدی تاپیک من چرت نوشتی

الان نی نی یار تگ میکنم دیگه نیای ذهنیت آشغال ها رو تایپک من خالی کنی

@niniyar

این اومد تاپیک نماز خوندن من توهین کرد گفت نماز به کمرت بزنه در صورتی که من باهاش کاری نداشتم

لطفا تعلیقش کنید🙏

دنیام قشنگ تر شد از وقتی شروع کردم به دوست داشتن خودم🤍💘🫂🫠🤍سیاهم… قشنگ مثل شبِ آروم،دلنشین مثل شکلات تلخ،گرم مثل آفتاب روی پوست.سیاه قشنگه و من زیباترش می‌کنم. 🖤✨رنگم هویتمه، غرورم، و داستانم را روایت می‌کنه.درونم پر از نور و قدرته، و هر روز با همین رنگ، دنیای خودم رو می‌سازم. 🌟🖤

تو چیکار مردم داری بزار زندگیشون بکنناون این مدلی دوست داره بچش باشه

اگر بزنه آدم بکشه و اون آدم از خانواده ی درجه یکت باشه بازم میگی به من چه ؟؟!!

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏