سلام بچه ها من یک دوره کراتین مو رفتم اصلا نه جزوه داد نه چیزی فقط خوب ازم کار کشید حالا میخوام خودم شروع کنم به کار اونجا که بودم صد تا مواد تو طاقچه گذاشته بود همه رو قاطی میکرد میمالید کله مردم چند بار گفتم من روش کار بلدم فقط ترکیب مواد و اسم برند و جنس مو و اینا رو بلد نیستم میخوام کار کنم نمیدونم چه جوری مشاوره بدم و برای هر کسی چه موادی انتخاب کنم ( این ک برای هر مویی یه موادی لازمه هم از تو سایت و لیست دوره های کراتین خوندم و فهمیدم ) کلا حس میکنم پولمو گرفته چیزی هم یادم نداده الانم هی نمیذاره راه بیوفتم ک پیش خودش حمالی کنم بهم پولم نمیده هیچی .میخوام خودم شروع کنم بهش میگم مواد میگه همه اینا رو باید بخری خودش از همه برندا داره از کادیوو اس پی سیکرت و همه چی من ک اگر بخوام همه رو بگیرم فکر کنم ۵۰ میلیون بشه و اینقدرم پول ندارم و اینقدرم مشتری ندارم که بخوام مواد بخرم میمونه تاریخش میگذره
لطفا راهنماییم کنید اگر تجربه دارید خدا خیرتون بده دوتا مواد خوب معرفی کنید یکی برای کراتین و صافی یکی هم مناسب پروتئین و احیا تا برای شروع بخرم اگر هم جای معتبر میشناسید بهم بگید ممنونم ماچ به کلتون و براتون دعا میکنم بخدا