2777
2789
عنوان

مریم مومن اونجا که میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 38 پست

اسی منم خیلی دلم گرفت منم چهره خوبی دارم قد و هیکلمم خوبه اما کسی که خیلی دوستش داشتم از دست دادم الانم دیگه خیلی دیره شده به قول شادمهر کی میدونه این حسرتا چه کرده با روز و شبام💔

اسی منم خیلی دلم گرفت منم چهره خوبی دارم قد و هیکلمم خوبه اما کسی که خیلی دوستش داشتم از دست دادم ال ...

الهی بگردم تا مغز استخون درکت میکنم... ولی همینکه مثل من ب ازدواج زوری تن ندادی و طرف تو زرد در نیومده شکر کن

و بدون عشق بارها ب سراغ آدم میاد ..

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجعبه هم نکنه انتخاب و عشق خودش بوده آدم خودش زمین بخوره دردش نمیاد اینکه دیگران زمینش بزنن درد داره ...

چرا توزرد؟

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
منم سنتی با شوهرم آشنا شدم ولی خودم با کلی سوال پرسیدن و بالا و پایین کردن انتخابش کردم خدا رو شکر ا ...

خب حتما طرف معیارهاتو داشته

این از نظر من ، تو نگاه اول رد بود بقدری از طرف دیگران تایید شد و زنگ پشت زنگ و تهدید و ترسوندن من از سخت گیری و .... باعث شد کم بیارم و فقط بگم اوکی ولم کنید

بعد عقدم تا یکسال و نیم واقعا خوشبخت بودم بهترین سفرها ، خریدها جواهرات برلیان ، ساعت برند چند ده ملیونی ک از امارات برام آوردن و انواع چکاب های سلامتی منو میبرد سرم خون و ویتامین دی و .. چهرمو مثل ۱۶ ساله ها کرده بود ، دو ماه عقد کرده بودم هم کامپوزیت بردتم هم موهامو پروتیین و هایلات درجه یک کردم رفتارش ک نگم زبانزد فامیل بودم تو خوشبختی ، یهو ورق برگشت یه آدم دیگه شد ، یکسال و نیمه روز خوش ندیدم ... نمیدونم تقصیر حسادتها و خواب های وحشتناک و ماورائی ک اونموقع قبل تغییرش میدیدم بندازم یا کلا مشکل داشته و اوایل خود واقعیشو رو نمیکرده... موندم چی شد 🤷♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب حتما طرف معیارهاتو داشته این از نظر من ، تو نگاه اول رد بود بقدری از طرف دیگران تایید شد و زنگ پش ...

متاسفانه شما تحت جو و فشار ازدواج رو قبول کردین این حالت به خاطر شخصیت خودتونه اگه دوستی هم بود همین فشار و شاید وابستگی ممکن بود همین نتیجه رو بده البته نباید از قسمت هم غافل شد.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
اوو واو چه میدیدی

خوآب هایی ک تعبیرش طلسم بود البته دو سه بار هم موکل سحر رو دیدم ک میخواست زندانیم کنه یا بکشتم یا تجاوز کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متاسفانه شما تحت جو و فشار ازدواج رو قبول کردین این حالت به خاطر شخصیت خودتونه اگه دوستی هم بود همین ...

من ۲۷ سالگی ازدواج کردم تا این سن کلی خواستگار داشتم ک دیگران پافشاری میکردن اوکی بدم ولی مقاومت میکردم و رد میکردم اینبار شاید واقعا قسمت بود چون تسلیم خواسته دیگران شدن تنها چیزیه ک ذره ای تو شخصیتم نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40