2777
2789
عنوان

صاحب کارم بهم گفت

1313 بازدید | 64 پست

بچهامن ی کارگاه شیرینی پزی کارمیکنم ظرفشورم شش ساعت اونجام.

طرف دوماه قبل گفت براشب یلدا بین ۳ تا۶ روز باید از ساعت شش عصر تا فرداصبح یاظهر بیایید چون سفارشازیاده

هرکیم نمیاد بگه یکیوجاش بیارم

من گفنم نمیام اهمیت نداد

دوباره دوهفته پیش گفتم من کلا دیگ نمیخام بیام اگهی بزار یکیوپیداکن. آگهی نزد

دیشب پیام میده دوبارع.میگم نمیام

میگه بااااید برایلدا بیایی حتی اگه یکی جات پیداشه خودت باید بیایی چون رو ادم جدیدنمیتونیم حساب بازکنیم

منم گفتم میام باشه(چون اگه نرم باشناختی ازش دارم حقوقمو نمیده تامجبورشم برم) یکی ازبچهاهم هرچی میگه بابام نمیزاره بیام. قبول نمیکنه میگه باید ببایید

منم واقعاشرایطشو ندارم برم

واینکه نمیتونم ۱۶ ساعت سرپاباشم میبرم

سه چهارروز دیگه وقت اینه ک حقوقمو بده

پ.ن حقوقا رومعمولا یه هفته ده روز بعدموعدش میده ک کسی همینطوری ول نکنه بره

حالامن خاستم بش بگم حقوقموبده چطوربش بگم ک شک نکنه میخام برم

میخام حقوقمو ک گرفتم دیگه نرم

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قابل اطمینانه شب اونجا بمونی؟

آره.

ولی کارش سختتته خیییلی کمرم میبره. باید کارخونخ هم بکنم نمیتونم برم

من تواین ۴ماهی ک اونجام نزدیک ده تاظرفشور اومد فقط ی روزموند ول کرد رفت

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

قرارداد داری، بلافاصله اداره کار شکایت کم

نه قرارداد ندارم

میتونم شکایت کنم؟

مطمعن باش میفهمه حقوق بگیری دیگه نمیری،،،

چون اکثرا دو سه ماه بیشتر ادما سر این شغلا دووم نمیارن،،،تو اولیش نیستی ،،اون زرنگ تره

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 
خیلی کار سنگینیه اونقد سرپا باشی من خیلی دلم میخواد تو کارگاه شیرینی پزی کار کنم چه شرایطی داره ؟بای ...

سن فرق نداره

ولی معمولا افراد جوون رو قبول میکنن کارکنن

نه نیاز ب مدرک نیس میری کارگاه ی هفته خودشون آموزشت میدن بعدمشغول کارمیشی.میتونیم قبلش خودتدبری هزینه کنی اموزش ببینی بعدبری کارگاهاکارکنی

مطمعن باش میفهمه حقوق بگیری دیگه نمیری،،،چون اکثرا دو سه ماه بیشتر ادما سر این شغلا دووم نمیارن،،،تو ...

خداچکارکنم😥😥😥

سن فرق ندارهولی معمولا افراد جوون رو قبول میکنن کارکنننه نیاز ب مدرک نیس میری کارگاه ی هفته خودشون آ ...

هرچی سرچ میکنم اموزشگاه شیرینی پزی میاره

کجاها از این کارگاه ها میشه پیدا کرد هرچی گشتم نبود:(

آره.ولی کارش سختتته خیییلی کمرم میبره. باید کارخونخ هم بکنم نمیتونم برممن تواین ۴ماهی ک اونجام نزدیک ...

حق داری عزیزم

خداقوتت بده❤️

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》
خداچکارکنم😥😥😥

چون تجربشو داشتم گفتم بهت،،،

سر وقت همیشه پول میده ،،،اونم اگر ازت مطمعن باشه،،و ماه اخری بهونه نیاره و یه چی کم نکنه ازش،،

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم