2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب الان من بگم از اکانتت باید در بیای و مرورگرت رو ریست کنی و کدک رو پاک کنی و دوباره وارد نی نی سایت بشی

چجوری میخوای بخونی 😐👀

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

واسه من اینجوری شده که به پروفایل کسی دسترسی ندارم یعنی نمیتونم برم توی تاپیک هاش و تاپیک هایی که زده رو بخونم هر نظری هر کی داده روی صفحه عکس پروفایلش درج شده کلافه شدم چرا اینجوری شده من خیلی به نظرات احتیاج داشتم

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

خوب الان من بگم از اکانتت باید در بیای و مرورگرت رو ریست کنی و کدک رو پاک کنی و دوباره وارد نی نی سا ...

من گوشیمو فلش کردم از،کاربری قدیمم یک هفتس نتونستم با اون کاربریم بیام همش مینویسه رمز عبور اشنباهه میزنم روی فراموشی. رمز عبور خطا میده

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

من گوشیمو فلش کردم از،کاربری قدیمم یک هفتس نتونستم با اون کاربریم بیام همش مینویسه رمز عبور اشنباهه ...

پیام بده به نی نی یار بهت بگه چیکار کن

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

پیام بده به نی نی یار بهت بگه چیکار کن

چند روزه پیام دادم میگن مشکل فنیه درست میشه ولی کو

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم