2777
2789

دوستان میلی گلد که یک پلتفرم معتبر خرید و فروش آنلاین طلا هست.به ازای هر دعوت ۱۰۰ هزار تومن هدیه میده مثلا شما وقتی چنتا از دوستانتون رو دعوت کنید برای هر کدومشون ۱۰۰ تومن میده و میتونید برداشت کنید آخه بقیه پلتفرم ها حتما باید اول خرید کنی تا بتونی پول برداری.

حالا من ممنونتون میشم که با لینک دعوت من وارد بشید 🥺🫡🫡🫡🤝💜

درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز🙂💜                                               

milli-q4gob

این کد دعوت منه

یا درخواست بدید براتون لینک بفرستم اینجا نمیشه تو تاپیک فرستاد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من میلی گرفتم ملی هم گرفتم واقعیه بچها

آره تنها فرقشون اینه که میلی حتی همون ۱۰۰ تومن هم بدون خرید میتونی برداشت کنی اما ملی گلد من چند نفر رو دعوت کردم اما باید حتما ۳۰ سوت طلا خرید کنم تا بتونم پولم رو بردارم

اما میلی اینجوری نیست

آره تنها فرقشون اینه که میلی حتی همون ۱۰۰ تومن هم بدون خرید میتونی برداشت کنی اما ملی گلد من چند نفر ...

اره ملی گلد ۳٠سوت

میلی بهتره درواقع

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

اره ملی گلد ۳٠سوتمیلی بهتره درواقع

آره دقیقا 🙃

من تمام خانوادم رو عضو کردم اما اینجا کسی نمیاد میترسن😂😂

عزیزم از اول مراحلشو میگی من نمیدونم چه جوریه

عزیزم یه برنامه هست با لینک دعوت وارد میشی ثبت نام میکنی شماره تلفن باید به نامت باشه بعد پیامک میاد تایید میکنید و بعد احراز هویت میکنی باید صحت کد ملی تایید بشه بعد به خودت هم ۵ میلی طلا میده حتی میتونی برش داری اما خودت هم چند نفر و دعوت کن تا بیشتر بهت پول بده.

ثبت نامش خیلی راحت هست فقط دو یا سه دقیقه طول میکشه