پشمای_لیزرنشده مدیر استارتر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 927 عنوان ویروس جدید ک بچهارو میگیره علائمش چیه 136 بازدید | 9 پست چیکار باید بکنیم درمون داره یا چی😭😭😭 رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین امروز | 06:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خواننده_خاموش عضویت: 1395/07/24 تعداد پست: 45395 انفولانزاست که همیشه این موقع سال زیاد میشه.اگر قرار بود هر روز ویروس جدید درست بشه که نابود بودیم گریه نداره .استراحت مایعات گرم سوپ.دارو استراحت او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟
پشمای_لیزرنشده مدیر استارتر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 927 انفولانزاست که همیشه این موقع سال زیاد میشه.اگر قرار بود هر روز ویروس جدید درست بشه که نابود بودیم گ ... بچه کوچیک گرفته ببریمش دکتر ؟؟؟؟اسهال و استفزاغ شدید داره رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین
پشمای_لیزرنشده مدیر استارتر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 927 تب بدن درد بی حالی در اخر اسهال استفراغ دل درد شدید اسهال و استفراغ شدید گرفته بچه چیکار کنیم بزریم دکتر یا چی جمعه اس امروز رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین
شیرتوتفرنگی عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 3343 والا دوستم گرفته بود رفت دکتر بهش گفتن کرونا I can crave u but u don't need to know...
zara8270 عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 7008 آب جوش با عسل هر ۱۰ دقیقه یبار بده بخوره . لیمو شیرین . استراحت مطلق و سوپ و غذای مقوی تا ۸ . ۹ روزم نشه ول نمیکنه دو بار رفتم دکتر بازم ۱۰ روز طول کشید
سمانبتمیلامیبن عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 3114 من ۳۲ ساله هستم دوبار رفتم دکتر ..بد دردیه بعد میگی بچه گرفته ببریمش؟؟
خواننده_خاموش عضویت: 1395/07/24 تعداد پست: 45395 بچه کوچیک گرفته ببریمش دکتر ؟؟؟؟اسهال و استفزاغ شدید داره حتما ببر چرا نبری.اسهال استفراغ مخصوصا برا بچه خطر داره کم اب نشه بدنش او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟