2777
2789

طولانیه ولی خواهشا بخونید منم جای خواهرتون

بچه ها الان عکس عروسی یکی از همکلاسیامو دیدم

این دختره خیلی خوشگله و خیلی مهربون و با اخلاق اما خونشون پایین شهره و پدرش تو اسنپ کار میکنه

با یه ورزشکار تیم ملی ازدواج کرده و پیج پسررو دیدم هر ماه سفرای خارجی و دوتا ماشین خارجی داره

حسودی نمیکنم بخدا ایشالا همیشه خوشبخت باشه ولی تو حکمت خدا موندم چرا منو خوشگل نیافریده؟😔

تو مدرسه همیشه مسخرم میکردن

میگفتن فلانی شبیه افغانیاس

چرا اخه یذره قشنگی خدا به من نداده؟

هرکی بگه به خوشگلی نیست چرت گفته الان فقط ظاهر مهمه وگرنه چرا منی که خونمون منطقه خوب تهرانه و بابام تو محلمون سرشناسه و وضعمون خوبه تاحالا یه خواستگار نداشتم؟

دانشگاه میرم درسمو میخونم اما مگه همه چی درسه؟خب من حق ندارم یه عشق تو زندگیم داشته باشم؟هی سنم داره میره بالا و انگار نه انگار (۲۵ سالمه)

میخوام هرجور شده خوشگل شم عمل و رژیم و ورزش و هرچی که بشه من باید خوشگل شم یا برم تو تنهایی و افسردگیم بمیرم

امشب خیلی دلم گرفته اشکام بند نمیاد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه کس همه چیز را ندارند به خوشگلی هم نیست به برنامه ریزی خداست

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
همه کس همه چیز را ندارند به خوشگلی هم نیست به برنامه ریزی خداست

تروخدا ببخیال با این اوضاع زندگی من تا الان که ۲۵ سالمه شده بود

دو تا خواهرام که خوشگلن برعکس من تا ۲۴ سالگی عشقشونو پیدا کرده بودن

خوشگلی شرط هست ولی بیشتر به شرایط اقتصادی پسر ربط داره....الان به خاطر شرایط اقتصادی بیشتر پسرها حاضر به ازدواج نیستن...پسرها هم نیازشونو از طریق دخترهایی که خودشونو راحت در اختیار پسرها قرار میدن برطرف میکنن..دیگه انگیزه ای نمی مونه برای ازدواج کردن

خوشگلی شرط هست ولی بیشتر به شرایط اقتصادی پسر ربط داره....الان به خاطر شرایط اقتصادی بیشتر پسرها حاض ...

ببین اصلا ازدواج هیچی من پیشنهاد دوستی هم ندارم هرچند اصلا اهل رابطه کوتاه و الکی نیستم

کلی دکتر زیبایی هست با کمی

دستکاری قیافه از این رو ب اون رو میشه

مشکل مالی که نداری برو دکتر

تغییر میکنی قطعا

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

من فقط یه چیزی رو میدونم هرکسی خوشگلی خودشو داره اگه به خودت بگی زشتی همه همینو میگن مثل همینایی که دارن کامنت میذارن میگن عمل کن یا همه چیز به خوشگلیه

الان چینی ها دارن دماغشون رو قوز دار میکنن که طبیعی نشون بدن حتی اونا هم متوجه شدن که اصالت به طبیعی یودنه

تو میتونی پاکسازی صورت اصلاح صورت و...بکنی

ورزش هم بری که همیشه هم از نظر سلامتی هم هیکل روبرته باشی

ولی اینکه بگی دماغم اینجوریه لبم اینجوریه تا کی؟حتی گونه بذاری هم ۶ ماه دیگه باید تمدیدش کنی

خودتو دوست داشته باش

خوش اخلاق باش

و سعی نکن همش تو خونه باشی و دانشگاه

تو نیاز داری دست به یه کاری بزنی

درسته بابات پول داره

ولی کار فقط برای پول دست اوردن نیست

گاهی وقتا ادما کار میکنن که اعتماد بنفس داشته باشن

سرگرم باشن

بدونن به یه دردی میخورن

حالا هرکاری باشه

میشه توی ضمینه ی هنری باشی یا هرچیزی که خودت بهش علاقه داری

مسلما وقتی یه آقا دید چقدر خانم خوش اخلاقی هستی و مستقلی و با اعتماد بنفسی و هدفمندی

جذبت میشه

اگر پسری بت این شرایطی که داری بهت علاقمند شد اون پسر قدرتو بیشتر میدونه ولی اگه بری عمل کنی اون پس پس فردا میخواد جوردیگه باشی و ...خودت باش حتی اگه یک عمر تنها باشی

ازدواج خوبه ولی ادم باید بتونه قبل از ازدواج خودش خودشو شاد کنه و خوشبخت کنه از نظر روحی

نه معنوی و نه جنسی

وقتی تونستی بدون وابستگی به کسی بدون اینکه حس کنی به کسی نیاز داری که خوشبختت کنه خودت خودتو خوشبخت کنی؛اون موقع نا خوداگاه دیگران رو هم به خودت جذب میکنی

نه فقط جنس مخالف بلکه بعضی از اطرافیانی که اون شجاعت تورو نداشتن بهت جذب میشن که راز موفقیتت توی چیه