2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دارم پریود میشم

🤣🤣🤣🤣🤣

سیاهم، اما روشن مثل ستاره‌ها در شب،عمیق مثلاقیانوس‌های بی‌پایان،گرم مثل نور خورشید روی پوست. 🖤✨پوستم فقط رنگ نیست، هویتمه، غرورم و داستانم.هر سایه‌اش، هر تیرگی‌اش، قشنگ و منحصر به فرده.سیاه بودن، زیباییه که باید با افتخار زندگی کرد.✨🖤

چیه خب 😂😂

خندم گرفت یهویی اومدی اینو گفتی😂😂

سیاهم، اما روشن مثل ستاره‌ها در شب،عمیق مثلاقیانوس‌های بی‌پایان،گرم مثل نور خورشید روی پوست. 🖤✨پوستم فقط رنگ نیست، هویتمه، غرورم و داستانم.هر سایه‌اش، هر تیرگی‌اش، قشنگ و منحصر به فرده.سیاه بودن، زیباییه که باید با افتخار زندگی کرد.✨🖤

الان دیگه زمونه عوض شده مثل قبلنا نیس بشینی تو خونه و کلی واست خواستگار سنتی بیاد باید خود دختر هم یه اقدامی بکنه یکیش همین سایت معتبر همسریابی هست دیگه اگه بخوای مثل قدیم فقط بشینی تو خونه منتظر خواستگار سنتی باشی بنظر من سن میره بالا و خبری نیس

نه واقعا این حجم از دلم شوهرمیخادای نی نی سایتی واقعی هستن یا نه؟ یک در میان تایپیکا به این شکلن:

شوهر میخاااام

شوهرم منو نمیخااااد

وایییی شوهر میخام بغل میخام

واییی از شوهرم متنفرم خیانت کرده مادر شوهرم فلانه و...

مگر زندگی الکیه فقط میگین یه شوهر خوب خوشگل باشه بسمه نه عزیزم خیلی متاهلی سخته پسر خوب خانواده دار با اصالت باشعور بافرهنگ خیلی کم پیدا میشه نه الان همیشه همینجور بوده ضمنا ازدواج که فقط خود شوهره نیست خانواده ها هستن و هزارتا بالا پایین داره ادم خودش میخاد تحمل بیاره وگرنه بقیه چیزاش عادی میشن بعد مدتی

نورلند هستم سرزمین هیچ..neverland