2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دیگه زمونه عوض شده مثل قبلنا نیس بشینی تو خونه و کلی واست خواستگار سنتی بیاد باید خود دختر هم یه اقدامی بکنه یکیش همین سایت معتبر همسریابی هست دیگه اگه بخوای مثل قدیم فقط بشینی تو خونه منتظر خواستگار سنتی باشی بنظر من سن میره بالا و خبری نیس

نه واقعا این حجم از دلم شوهرمیخادای نی نی سایتی واقعی هستن یا نه؟ یک در میان تایپیکا به این شکلن:

شوهر میخاااام

شوهرم منو نمیخااااد

وایییی شوهر میخام بغل میخام

واییی از شوهرم متنفرم خیانت کرده مادر شوهرم فلانه و...

مگر زندگی الکیه فقط میگین یه شوهر خوب خوشگل باشه بسمه نه عزیزم خیلی متاهلی سخته پسر خوب خانواده دار با اصالت باشعور بافرهنگ خیلی کم پیدا میشه نه الان همیشه همینجور بوده ضمنا ازدواج که فقط خود شوهره نیست خانواده ها هستن و هزارتا بالا پایین داره ادم خودش میخاد تحمل بیاره وگرنه بقیه چیزاش عادی میشن بعد مدتی

همسر عزیزم تو بهترین مرد دنیا هستی خیلی دوستت دارم ♥️♥️♥️♥️ خدایا شکرت بخاطر زندگیم بخاطر شوهر عزیزم بخاطر بچه هام ♥️♥️♥️ آرامش دارم شوهرم ادم سالمیه خانواده خوبی داره ♥️

تو خودت چرا ازدواج کردی که گیر به این بیچاره دادی

نه ببین گیر ندادم.سپال پرسیدم هدفت از ازدواج کردن چیه؟

تو نسل جدید الان برا اینکه آزادی داشته باشه و از فشار و گیر دادن های اهالی خونه رها بشه میخواد ازدواج کنه....

یا برا فرار از تنهایی

هر دوی اینا دلیل خوبی برا ازدواج نیست چون باعث میشه انتخاب درست و عقلانی نداشته باشه

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس