2777
2789
اگ تو همچین خانواده ای بود قطعا تا الان ازدواج کرده بودشما وکیل مدافعشی؟

چه ربطی داره

دوست منم 22 سالشه تو خانواده هاشون زودتر ازدواج میکنن اما بختش باز نشده خواستگار ندارع

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگ تو همچین خانواده ای بود قطعا تا الان ازدواج کرده بودشما وکیل مدافعشی؟

یه چرخ تو سایت بزنی کلی تاپیک میبینی از همه قشر آدمی که به خاطر چیزای الکی خواستگارای تاپشونو رد کردن و الا ن که از سن ازدواجشون گذشته حسرت میخورن...

البته الان میخوای بگی کلی تاپیک خیانت و طلاق هم تو سایته که من منکر نمیشم ولی خیانت و طلاق باعث نمیشه اون گروه اول نادیده گرفته بشن...

چه ربطی داره دوست منم 22 سالشه تو خانواده هاشون زودتر ازدواج میکنن اما بختش باز نشده خواستگار ندارع

اونا دیگ بزور شوهرش میدن اگه همچین خانواده ای داشته باشن دیگ هر دختری بالخره ی خاستگار داشته مشخصه

یه چرخ تو سایت بزنی کلی تاپیک میبینی از همه قشر آدمی که به خاطر چیزای الکی خواستگارای تاپشونو رد کرد ...

ن بابا کسی الکی رد نمیکنه نمیشه خو ب هر بدردنخوری ازدواج کرد سختی و بدبختی کشید همینجوری مجرد بمونن بهتره تا بچه بدبخت کنن طلاق بگیرن بعدشم به سن نیس به قسمته آدم هست ممکنه تو هر سنی برات پیش بیاد

اون موقع هم میگفتی کاش انقد زود ازدواج نمیکردم...اصلا جوونی نکردم

مشکل جوونی کردن و دیوونه بازی با همسر شرعی و قانونی چیه دقیقاً ؟!

چرا همه فکر میکنن وقتی ازدواج میکنی باید مثل میانسال ها رفتار کنی؟!

ن بابا کسی الکی رد نمیکنه نمیشه خو ب هر بدردنخوری ازدواج کرد سختی و بدبختی کشید همینجوری مجرد بمونن ...

بله البته من نمیگم آدم با هر کسی ازدواج کنه بالاخره سیمان که تو مغز آدم نیست!!!

درکل میگم بهونه الکی نیارن،من دیدم که میگم

به خاطر چیزای چرت موقعیت های خیلی خوبی از دست دادن که برگشت پذیر هم نیست!!!

مشکل جوونی کردن و دیوونه بازی با همسر شرعی و قانونی چیه دقیقاً ؟!چرا همه فکر میکنن وقتی ازدواج میکنی ...

عزیزم چرا با همه دعوا داری انگار؟

مشکلی با ازدواج کردن کسی ندارم...صرفا دارم میگم هر سنی ازدواج کردن مزایای خودشو داره...نه زود ازدواج کردن خوبه نه دیر ازدواج کردن...موقع اش که بشه خدا خودش براش جور میکنه...

اشکال نداره

هرکاری چاره داره، تو خونه مراسم روضه ماهانه بگیرین

شام هم ندین که سنگین باشه، حلوا و خرمای خوشگل و تزیین شده بپز( تمرین کن راحته) اولش به برکت روضه بعدش هم بالاخره رفت و آمد خونتون زیاد میشه

الهی بهترین نصیبت بشه هرچند ادم باید بساز باشه تا خوشبخت بشه اگرنه کم ندیدیم آدم های نساز رو که حتی تحمل مامان و بابا و خواهر برادر خودشونم ندارن چه برسه به یک غریبه.

موفق باشی😘

عزیزم چرا با همه دعوا داری انگار؟مشکلی با ازدواج کردن کسی ندارم...صرفا دارم میگم هر سنی ازدواج کردن ...

نه اتفاقا دعوا ندارم!!!

شاید باید از ایموجی استفاده کنم تا لحنم مشخص بشه😉

مشکل جوونی کردن و دیوونه بازی با همسر شرعی و قانونی چیه دقیقاً ؟!چرا همه فکر میکنن وقتی ازدواج میکنی ...

مشکل بچه دارشدن و حاملگی و شیر دهی

بعد شما گویا در خانواده های ایرانی زندگی نمیکنی .

مادرشوهر و خواهرشوهر و جاری اجازه ميدند تو نفس بکشی .

بااین وضعیت که هرروز قوانین کشور ضد زن و فاجعه بار میشه

و زن در زندگی متاهلی هییییییییچ پشتوانه ای نداره واقعا چرا دلت میخواد ازدواج کنی؟!!

میخوای دستی دستی خودت بدبخت کنی؟!

پسرا تعهدشون به تارموبنده و سست عنصر ن و دو روز بعد عقد میرن سراغ یکی دیگه....

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.