2777
2789

سلام دوستان....چند وقته انقد بدبیاری پشت بدبیاری دارم که دیگه از زندگی ناامیدم، دوست دارم بشینم زار بزنم. امون نمیدن ،تا میام یکی رو رد کنم یکی دیگه شروع میشه ، منو همسرم هر کاری میخایم انجام بدیم گره میخوره برعکس میشه،اگه از زنجیره اش بگم براتون میگید واقعا عادی نیستن اینا قضا بلا و اتفاق نیستن دیگه ،مگه میشه انقد مشکل اتفاقی پیش بیاد ،اینم بگم یه جادوگر تو خونواده مون داریم میترسم این باعث این چیزا بشه . مثلاً آخریش اینه که ماشینمونو خواستیم عوض کنیم پیش یه آدم مطمئن پول داشتیم خیابون صد درصد راحت بود که کار تمومه هر وقت تصمیم گرفتیم انجامش بدیم پول رو میده ،الان این آدم خوب از همه کلاش تر از آب درومده،ریز ریز پولو میده ۱۵۰ میلیون اومده رو ماشین، آخر سر هم یه کم که تونستیم جمع کنیم ماشین خودمون فابریک و بدون رنگه بعد بردیم ظاهرشو چند تا فرورفتگی داشت بیرون کشیدن پالیش هم کردیم برق انداختیم که فرداش نشون مشتری بدیم تق یه روز قبلش یکی زده بهش داغونش کرده ،چرا دقیقا الان این اتفاق باید بیفته؟ نمیدونم چرا فک میکنم خدا دوست داره عذابمون بده میگه مگه من میذارم راحت باشید یا راحت به چیزی برسید.....این تنها به نمونه کوچیک بود براتون گفتم .....هر کاری، هر کاری میخایم کنیم امکان نداره زجر نکشیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB