2777
2789

عجبب

لابد فمنیست هم هستی

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوووووووووو نَمیییییییرررری

بر چهره ی دلگشای مهدی صلوات🪴بر قامت دلربای مهدی صلوات🪴 بر جلوه ی رویِ ماهِ مهدی صلوات🪴 بر جذبه ی هر نگاهِ مهدی صلوات🪴 ما را نبود چو هدیه ای در خورِ او🪴بفرست به پیشگاه مهدی صلوات🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴یامهدی ادرکنی🪴

اینا که میان سایت خواهر ما حساب میشن عزیزم وگرنه مرد واقعی جای دیگه به فکر رشد پیشرفت هست الان بعصی بانوان محترم منو قورت میدن رفتار بعصی خانم ها پسرا واقایون را پرنسس بار آورده وگرنه مردای قدیم را مقایسه کنی متوجه میشی دو روز دیگه میگن از طریق علم آقایون هم باردار میشن زن مرد نداره 🤣🤣🤣

اقای دکتررررر اقای دکترررر بود خانم، مورد استثنا بود🤨( وی در نقش خانم دارابی فرو می رود)

😂😂

اخ دلم واسه فيلمش تنگ شد.

چقدر با دوستم نگاه ميكرديم.

ميومد خونمون ميگفت فاطمه بيا فيلم اقاي جبلي ببينيم😂

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

همچين ميگه بفرما انگار ١٩٠ سانت قدشهادم ١٦٠ سانتي بايد بره زن ١٥٠ سانتي بگيره هوووووووع نميريييي😂😂

عالی بود 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بر چهره ی دلگشای مهدی صلوات🪴بر قامت دلربای مهدی صلوات🪴 بر جلوه ی رویِ ماهِ مهدی صلوات🪴 بر جذبه ی هر نگاهِ مهدی صلوات🪴 ما را نبود چو هدیه ای در خورِ او🪴بفرست به پیشگاه مهدی صلوات🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴یامهدی ادرکنی🪴