دیل84 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 833 عنوان واقعا چقد میتونه هول باشه 97 بازدید | 10 پست دیدم تو اینستا زیر پست ی بلاگری کامنت گذاشته ک فک کردم روسی هستیندختره هم ایموجی خنده دادباز دوباره ریپ زده گفته ماشالله کاش میتونستم تموم کنم با ی آدم هول کاربری خواهرم بوده الان برای منه دیروز | 04:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیل84 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 833 همشون همینن اره بخدا دیگه ایمان پیدا کردم . آخه چطور میتونن ؟؟واقعا امیدم نسبت ب این مردا از بین رفت همه هم نگیم ولی ۹۸ درصدشون همینن کاربری خواهرم بوده الان برای منه
_کورالین_ عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 1017 اره بخدا دیگه ایمان پیدا کردم . آخه چطور میتونن ؟؟واقعا امیدم نسبت ب این مردا از بین رفت همه هم نگیم ... واقعا همیننن ولشون کنی دسته زنارو میگیرن میارن تو خونه زندگیت😂متوجه منظورم ک هستی کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴
دیل84 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 833 آقایون سیر مونی ندارن کهوالله اره لامصبا . من اصلا باورم نمیشد چنین موجوداتی باشن تا ب چشم دیدم کاربری خواهرم بوده الان برای منه
دیل84 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 833 واقعا همیننن ولشون کنی دسته زنارو میگیرن میارن تو خونه زندگیت😂متوجه منظورم ک هستی اره اینا همیشه دنبال بقیه ان. مال خودشونو نمیچسبن چشمشون فقط بقیه رومیبینه کاربری خواهرم بوده الان برای منه
_کورالین_ عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 1017 اره اینا همیشه دنبال بقیه ان. مال خودشونو نمیچسبن چشمشون فقط بقیه رومیبینه هول و تنوع طلبن کاش هیچوقت این روند ازدواج وجود نداشت کاش اصلا حس عشق و وابستگی نداشتیم نمیدونم کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴
دیل84 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 833 هول و تنوع طلبن کاش هیچوقت این روند ازدواج وجود نداشت کاش اصلا حس عشق و وابستگی نداشتیم نمیدونم افرین واقعا موافقم . آرامش آدم بهم میریزه .الان من وابسته ش هستم دوستشم دارم و همزمان این کاراش حالمو بهم میزنن امیدوارم کم کم از چشمم بیوفته کاربری خواهرم بوده الان برای منه
_کورالین_ عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 1017 افرین واقعا موافقم . آرامش آدم بهم میریزه .الان من وابسته ش هستم دوستشم دارم و همزمان این کاراش حالم ... انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴
دیل84 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 833 انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد ممنون عزیزم 🥺 توم خوشبخت باشی همیشه کاربری خواهرم بوده الان برای منه