2777
2789

درمورد علی بگو

بهم پیاممیده؟

اونپولی که میخوام جور میشه؟

فالگیر سایت🤭🤍با سابقه زیاد سوالی بود درخواست بدید❤️یا اگه بلدید فااال بگیرید تبادل هم میکنم✨️همراه با ویس در تلگرام سروش ایتا🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو هفته بعد مقدماتش فراهم میشه و در نهایت آره احتمال زیاد

میشه بگی کی پولمد میده؟

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

یه حس ششم برا یه دختره گفتم اومد خصوصی چند خط نوشتم براش بزور ایدی تلگرام گرفت بهم پیام میداد گاهی بعد یکسال چندشب پیش عقدش بود گفت همه اونایی که برام نوشتی موبه مو اتفاق افتاد.

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
حس ششم نیستم عزیزم همینطوری میگم...حسم میگه اذیت میکنه تا بده

دقیقا درست میگی میدونم

و میدونمم نیستی ولی خوش قلبی شاد و موفق باشی عزیز

مخاطب من فقط استارتره - ریپ نزنه کسی با احترام 

یه حس ششم برا یه دختره گفتم اومد خصوصی چند خط نوشتم براش بزور ایدی تلگرام گرفت بهم پیام میداد گاهی ب ...

حالا میشه به منم بگی؟کی پولمو میده

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

کی ازدواج میکنم؟

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.