2777
2789
عنوان

دارم از شدت ناراحتی میمیرم شوهرم به زور بردم خونه مادرش اینا😩😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 23234 بازدید | 358 پست
نمیخاستم اشتی بشه میدونستم تهش اینمیشه. مادرشوهرم گفت باشه دیگه میامخونتوندوروز دوروز میمونم من شوهر ...

اشباهت کردی شوهرت مجبوره جور کنه نمیتونه بره اسنپاز خوابش،بزنه وقتی مادرش اومد اگر دیدی برای اون خرج کرد بدون داره ورو نمیکنه

با مادرشوهرت رودرواسی نداشته باش ،اگه چیزی بود درست کن باهم بخورید نبود ،دوتا تخم مرغ درست کن بگو حقوق ندادن

اتفاقا اینجوری زودترم جمع میکنه میره

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخرش ک چی ادم جایی ک زورش نمیرسه باید در ظاهر کوتاه بیاد وگرنه سبک میشه در عوض بعدا در بعضی جاها ک ب ...

میدونی بدم میاد بهم زور بگن ،و اینطوری که داد بزنی و حرفتو گوش نکنن و بی توجهی کنن حس خفه شدن بهم دست میده، خفگی واقعی ها یعنی فکر میکنم میخوام بمیرم

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

نمیخاستم اشتی بشه میدونستم تهش اینمیشه. مادرشوهرم گفت باشه دیگه میامخونتوندوروز دوروز میمونم من شوهر ...

اشتباه میکنی میری خونه بابات و شوهرت رو عادت میدی ب مفت خوری میبینی ک واسه تو خرج نشه خرج مهمونی مادرش میشه

اشباهت کردی شوهرت مجبوره جور کنه نمیتونه بره اسنپاز خوابش،بزنه وقتی مادرش اومد اگر دیدی برای اون خرج ...

ن واقعا دیر حقوق میگیریم واسه همه چی من هی از مامانم پول میگیرم.

حالا منمیدونم مادرشوهرم بیاد دیگه نمیره ۳ ماه ۳ماه میمونه.دیدم رفته خونه بقیه چن ماه چن ماه میمونه😭

چطور میشه ادم اینو بگه

چقددددددددددد

بی سیاستی واقعا یکی نبود بهت بگه

عزیزم تو که میدونی آخرش به زور آشتیت میده

می گفتی عزیزم تو برام خیلی ارزشمندی خیلی دوست دارم

نمیخوام ناراحتی رو ببینم

خودت میدونی چه ها به من گفتن و چی به سرم آوردن

ولی اینا مهم نیست میدونم تو پشتمی منو دوست داری

منم درقبال این عشق تو با خانوادت آشتی میکنم

بهم فحش داده بود بدترین حرفا رو زده بودن چن ماه قبل.دعواشدیدی داشتیم.خب دیگ اومدن روبوسی من نمیخاستم ...

تمام اتفاق های چند ساعت قبل فراموش کن

ولی جبران کار شوهرت کن

خیلی با سیاست

متأهل 

میدونی بدم میاد بهم زور بگن ،و اینطوری که داد بزنی و حرفتو گوش نکنن و بی توجهی کنن حس خفه شدن بهم دس ...

منم همینم الان میخام بمیرم.

اونا هیچ ارزشی قائل نبودن واسم

از روزی ک عروسی کردیم.

بیشعورن اصلا شعور ندارن بعد انتظار شعور از دیگران دارن.

تا اخر عمرت که نمیتونستی قهر بمونی

مطمئن باش تو تاریخ دیده نشده مادرشوهر بلند شه بره منت کشی عروس

اتفاقا وقت عزا رفتی ،میگن مجبور شد بخاطر مراسم بیاد

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓