2777
2789

مخدر؟

نه چ ربطی داره

بر چهره ی دلگشای مهدی صلوات🪴بر قامت دلربای مهدی صلوات🪴 بر جلوه ی رویِ ماهِ مهدی صلوات🪴 بر جذبه ی هر نگاهِ مهدی صلوات🪴 ما را نبود چو هدیه ای در خورِ او🪴بفرست به پیشگاه مهدی صلوات🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴یامهدی ادرکنی🪴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مخدر؟نه چ ربطی داره

از تریاک شروع میشه چون باعث تاخیر و لذت رابطه جنسی میشه کم کم دیگه اون جواب نمیده میرم سراغ چیزای بعدی نود درصد جوونا اعتیادشون از اونه

(یه شخص بسیار نزدیک تجربه خودشو از اعتیاد گفت)

مخدر؟نه چ ربطی داره

نه ربط داره من خودم کارم ۲۸ ساله ترک اعتیاده. ببینید بستگی به نوع اعتیاد طرف داره مثلا اعتیاد به ترامادول بدون شک ۹۹ درصدش بخاطر مسائل جنسی بوده و طرف به مرور زمان وابسته شده و تو متادون وحتی b2)بیوپرینورفین ( هم جدود ۲۰ درصدشون بخاطر مسائل جنسی گرفتار شدن و۸۰ درصد بقیه صرفا بخاطر ترک مواد مثل تریاک و مشتقات ان. رو به متادون و b2 و شربت اپیون اوردن یعنی. رفتن ترک کنند و دکترها باخیال راحت وبدون ذره ای عذاب وجدان از اینکه طرف رو داره از چاله درمیاره تو چاه میندازه به طرف متادون و... تجویز کرده و یکماه شده دوماه و... شده یوسال والان افرادی داریم حدود ۲۰ ساله معتاد متادون و... هستن وجالب اینکه حتی بخوان برگردن به مواد قبلی قبل مصرف متادون وb2و.. دیگه مواد قبل جوابشون نمیده ... برای ترک متادون باز مراجعه کنند b2 میدن وبرایb2 شربت اپیوم و... وفقط نگهداری فرد معتاد با موادی صدبرابر بدتر هست.

دوستان کسی خواست ترک کنه ۰۹۱۳۹۵۶۶۸۲۷ بگیره اصلا نیاز نیست دارو حتما بگیره زنگ بزنه مشاوره رایگان میدیم و شفابخش کرمان رو هم تو گوگل سرج کنید پیچ اینستا مون. میادتقریبا از مسئله جنسی