2777
2789

من احستس میکنم هویت مشخصی ندارم،یه سری میگن انیسا یه سری آنیتا یه سری آتنا یه سری شیدا یه سری آناهیتا یه سری آرشیدا😵💫یکیش فقط اسم اصلیم که ممنون میشم نپرسید خوشگلا

حالا چیکار کنم بیشتریا شیدا صدام کنن به نظرتون معلما قبول میکنن؟به معلما بگم یا اصلا نگم

یه نفر از کادر مدرسه اسم اصلیم را با لهجه خیلی عمیق میگفت و الان که رفته جای خالیش.....فکر بد نکنید یه خانم بود که وقتی افسرده بودم خیلی حواسش بهم بود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری این همه اسم داری؟😂

والا شیدا را که کادر جدید اومدن الکی گفتم شیدام که آخر مشاور مدرسه مچم گرفت دید کسی به این اسم و فامیل تو مدرسه نیست من باید عضو اف بی ای بشم به اسم شیدا اطلاعات و کد ملی و اصالت و نام و ادرس معلما پیدا می کردم براشون نی فرستادم دهنشون از تعجب وا می موند🤣ولی از شانس بدم یه مشاور مدرسه خیلیی تیزه گیرمون اومده امسال همش مچم میگیره

باشگاه هم که استادمون اشتباه یه بار گفت آنیتا و منم روم نشد بگم آنیتا نیستم الان تو باشگاه همه آنیتا میشناسن

انیسا هم خانوادم صدام میکنن ولی اسمم نیست

آناهیتا هم دوستام چون یکیش گفت خوشم میاد از اسمع و عادت کردن

بقیش هم دلیل داره....

جای من بودی چکار میکردی؟در ظاهر یه دختر کیوتم که تو شناسنامه یه اسم وحشتناک دارم که اصلا با هویتم در ...

نصرت؟عزیزمممممم خیلی خوشم اومد از اسمت

کجاش بده؟به نظر من خیلی هم اسم خوشکلی داری😊