2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شبیه ترامادول هم هستش

اینجوری تشخیصش سخته

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤

از پشتش عکس بفرس شاید نوشته ای خونده بشه جلوی قرص که تشخیص داده نمیشه همه قرصا مث همه

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

ازکجا بفهمم چی هستش؟؟

ببین شوهرت ازت میپرسه قرصه کجاست

نزارش تو جیبش دیگه

اگه پرسید یعنی چیز خاصی نیست

پرسیدم بگو چی بوده ببین چی میگه

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
فردا صبح عکس میندازم میفرسم الان پیشمه

ولی احتمال ۹۰ درصد ترامادوله تپ جیب مردا معمولا پیدا میشه که اگه نمیدونی برای زود انزالی استفاده میکنن مردا و معتادی هم داره

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

نوشته باشه روش میشه فهمید

مثلا رو ترامادول ها عدد داره

ولی احتمال ۹۰ درصد ترامادوله تپ جیب مردا معمولا پیدا میشه که اگه نمیدونی برای زود انزالی استفاده میک ...

منم همین نظرو دارم