جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3902 عنوان خاک تو سرم چرا نمیخوابم من 236 بازدید | 34 پست ساعت ۱۰ میخواستم بخوابم ولی تا االان بیدارم🤕🤧 من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️ امروز | 02:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghormesabziiiii عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 8555 همچنین 😭 عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3902 خواص نینی سایت تقصیر اینستا هم هست🤕😂 من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3902 همچنین 😭 بیا یکی بزن در گوشم برم. ساعت ۷ باید بیدار شم🫤 من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3902 واقعا چرا زمان از دستم در رفت من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3902 مریضی نرو توش خیلی وقت بود نرفته بودم.امشب رفتم مناظره ی جنجالی ببینم.دیگه زمان از دستم در رفت🤕 من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
ghormesabziiiii عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 8555 بیا یکی بزن در گوشم برم. ساعت ۷ باید بیدار شم🫤 چرا ۷ باید بیدار شی؟😞 من دلم خیلی گرفته سر اون نمیتونم بخوابم عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3902 از دست همسرت که در نرفت بنده خدا خسته بود خیلی. تخت خوابید من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
mtanha20 عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 69 بنده خدا خسته بود خیلی. تخت خوابید پس اعمال شب جمعه را بجا نیاوردین😉
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3902 چرا ۷ باید بیدار شی؟😞 من دلم خیلی گرفته سر اون نمیتونم بخوابم چون بچم بیدار میشه منم بیدار میکنه.هی ماماان پاشو مااامااان. عززیزم. چی شده دلت گرفته؟ من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
جمره۲۲ عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 9275 چون بچم بیدار میشه منم بیدار میکنه.هی ماماان پاشو مااامااان. عززیزم. چی شده دلت گرفته؟ وای بچه منم ۸بیدار میشه منم نمیدونم چرا بیدارم