2777
2789
عنوان

برنده شدم

237 بازدید | 26 پست

سلام دوستان شب بخیر

من ادم چندان مذهبی نیستم در حد متعادلم. یه قرعه کشی بزرگ شرکت کردم و میدونستم امروز روز حضرت ام البنین هست برای اولین بار از ته دل صداش زدم نماز خوندم و به نیتش نذر کردم به فقیر کمک کنم به یک ساعت نکشید باهام تماس گرفتند که برنده شدی.

آرزو دارم چه افرادی که اعتقاد دارند چه افرادی که اعتقاد ندارند به آرزوهاشون برسند و حال دلشون خوش باشه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلبت پاکه 😍🙃

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

انشالله همیشه نگاهش ب زندگیت باشع عزیزدلم شماهم در راهش برای رفیق ۱۷ ساله من ک ناکام فوت شد ی فاتحه ...

ممنونم انشاءالله شما هم

چشم عزیزم خودمم داغدارم فردا هم برا مادربزرگم هم برا دوست شما نماز میخونم

ای جانم

مباازکت باشه

الهی به خوشی ازش استفاده کنی

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

ممنونم انشاءالله شما همچشم عزیزم خودمم داغدارم فردا هم برا مادربزرگم هم برا دوست شما نماز میخونم

چشمتون سلامت باشه

روحشون شاد غم نبینی مهربونم دست گلت درد نکنه منم برای شادی روحشون فاتحه فرستادم🥺🤍🙏🏻