2777
2789
حتما خیلی گرونه

اونقدرا هم گرون نیست اما عوارض داره و البته هر جایی ندارن اکثرا از کشورای دیگه سفارش میدن .

تاثیر قطعی و کامل هم نداره

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خخخخخخخ والا

باز اگه یه چیزی بود جای شک داشت قبول میکردم ولی رنگ پوست رو همه میدونن سفید بهتره و اکثریت خودشونو میکشند بچشون سفید بشه یا زن سفید گیر بیارن اونقدر که بورها و سفیدها دلداری نمایشی دارند خود ما به خودمون دلداری نمیدیم😂

حالا تو چته؟؟؟

خوشم نمیاد از درد و رنجت تاپیک میزنی بقیه میان دروغ شاخ دار میگن واقعیت رو وارونه جلوه میدن که مثلا اعتماد به نفس بگیری

خب سفیدی بهتره دیگه چرا میگید سبزه و گندمی ها خوبن وقتی تو واقعیت مثل چی برخورد میکنید با این آدما طرف نه میتونه اینجا راهکار بگیره نه تو واقعیت بقیه قبولش دارند فقط شعار میدین این بیشتر ناراحت میکنه آدما رو هیچ سبزه ای با تعریف های الکی شما دلخوش نمیشه به واقعیت نگاه میکنه

خوشم نمیاد از درد و رنجت تاپیک میزنی بقیه میان دروغ شاخ دار میگن واقعیت رو وارونه جلوه میدن که مثلا ...

ببین ابجی قصد ناراحت کردنتون هم نداشتم و ندارم اگه شما و اسی ناراحت شدین حلال کنید خودم این روزا حال خوبی ندارم🙏🏻

ولی ببین باور کن برنزه های جذابی دیدم انقد خوشکلن که نگو کاش میشد برات چنتا عکسشون بزار که مدلینگن من نیامدم ترحمی نظر بدم واقعیتو گفتم

خودت سفیدی؟؟؟؟ اگه پوستت روشنه دیگه خودت میدونی چه مشکلاتی داری قرمز شدن سریع تو گرما و ناراحتی پوست پوستی شدن پوست تو این فصل...

شاید قشنگ باشه ولی به مقاومتی برنزه و گندمیا نیست

البته همه رنگ پوستا جذابه زیبایی صرفا با رنگ پوست تایید نمیشه.

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋